Publicaties

Hier onder vindt u onze jaarverslagen, nieuwsbrieven en magazines. Zoekt u iets, maar staat het er niet tussen? Neem dan contact op met onze afdeling communicatie via communicatie@detwentsezorgcentra.nl of 088 430 4017.

 

Kwaliteitsrapport

 

Online magazine Dichtbij

Digitaal en interactief, met interessante verhalen, sfeervolle reportages en mooie beelden. Het magazine is er voor onze medewerkers en vrijwilligers, cliëntvertegenwoordigers en voor iedereen die geïnteresseerd is in onze organisatie. Bekijk alle edities op www.DTZConline.nl

 

Keuzepaletten

De Keuzepaletten zijn bedoeld o.a. voor cliënten, vertegenwoordigers en medewerkers van De Twentse Zorgcentra. In de Keuzepaletten staan de mogelijkheden qua wonen, dagbesteding en ambulante zorg en onderwijs beschreven.


Jaarverslagen

 

Cliëntmagazine Blij!

Elk seizoen verschijnt ons cliëntmagazine Blij!. Gemaakt voor én door cliënten. Klik hier om de reeds verschenen magazines te bekijken.

 

Nieuwsbrief Cliëntvertegenwoordigers

 • Algemene nieuwsbrief
  Twee maandelijks ontvangen cliëntvertegenwoordigers een nieuwsbrief vanuit de organisatie.

 

nieuws
 • 19-09-2018
  lees meer
  Vervolg woningbrand LosserHof

  Zoals bekend heeft zaterdagavond op locatie de LosserHof korte tijd een brand gewoed bij een woning. Op dit moment is er nog 1 cliënt die op een alternatieve locatie verblijft en dit zal de komende maanden ook zo blijven. Alle andere cliënten van Rondweg 26 zijn terug naar hun vertrouwde plek.   Nazorg/BedrijfsOpvangTeam Uiteraard is er veel aandacht voor nazorg voor alle...

 • 18-09-2018
  lees meer
  Afscheid Marc ten Barge donderdag 27 september 2018

  Marc ten Barge, netwerkmanager Ambulant, Kind & Gezin, neemt op 1 oktober 2018 afscheid van De Twentse Zorgcentra. Er is een koffiemoment om Marc de hand te schudden op donderdag 27 september 2018 van 10.00 - 12.00 uur in het restaurant van de ColckHof. Cliënten, cliëntvertegenwoordigers en medewerkers zijn van harte welkom. We hopen op een gezellig afscheid.

 • 18-09-2018
  lees meer
  Lancering nieuwe website op 1 oktober 2018

  Deze website is onderdeel van De Twentse Zorgcentra. Nieuwsgierig? Over één week meer informatie.

meer nieuws
vragen?

Neem contact op met het CliŽntServiceBureau 088 430 4444