Header

Alles over wonen

Wonen op een zorgpark

Onze zorgparken zijn speciaal ingericht voor mensen met een verstandelijke beperking. Het is een rustige en beschermde omgeving met veel groen. Én alle voorzieningen zijn dichtbij.

Meer over wonen op een zorgpark

Wonen in de wijk

In verschillende steden en dorpen in Twente staan woningen van De Twentse Zorgcentra. Zo kunnen mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding zelfstandig wonen.

Meer over wonen in de wijk

Zorgpark ‘t Bouwhuis

´t Bouwhuis is een rustig zorgpark in Enschede, waar mensen met een verstandelijke beperking veilig kunnen wonen en een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden.

Meer over zorgpark ‘t Bouwhuis

Zorgpark de LosserHof

De LosserHof is een rustig zorgpark in Losser, waar mensen met een verstandelijke beperking veilig kunnen wonen en een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden.

Meer over zorgpark de LosserHof

Zorgpark de ColckHof

In de wijk Schelfhorst in Almelo wonen veel cliënten en centraal in de wijk staat het gebouw De ColckHof. Hier kun je kun je terecht voor dagbesteding, behandeling en therapie of een lekkere lunch.

Meer over zorgpark de ColckHof

Logeren

De Twentse Zorgcentra regelt nachtjes logeren voor kinderen die thuis wonen. Twee tot zes nachten per maand kunnen kinderen met een verstandelijke beperking logeren.

Meer over logeren

Vrije tijd en recreatie

Leuke dingen doen in je vrije tijd. Dat kan bij De Twentse Zorgcentra, met leuke activiteiten en clubjes. Bekijk onze activiteiten.

Meer over vrije tijd en recreatie

Behandeling en zorg

We hebben veel verschillende specialisten in huis. Van gedragskundigen, artsen voor verstandelijk gehandicapten en tandartsen tot fysiotherapeuten, muziektherapeuten en geestelijk verzorgers.

Meer over behandeling en zorg

Wil je meer weten over wonen bij De Twentse Zorgcentra?

Neem contact op met ons CliëntServiceBureau: zij helpen je graag verder!

088 – 430 44 44Mail ons