Op deze pagina vindt u uitleg over het coronavirus, ideeën voor thuisrecreatie, uitleg over MS Teams en antwoorden op veelgestelde vragen. Navigeer hiervoor door het submenu op deze pagina.

 

Met het versoepelen van de maatregelen door het kabinet en het vrijgeven van onze routekaart, zijn we in een andere fase van deze coronatijd gekomen. Dat is aanleiding voor ons geweest om het besluit te nemen om het crisisteam voor nu te beëindigen en weer tot leven te brengen zodra er sprake is van een uitbraak van het virus. Mocht dat het geval zijn, dan roepen we opnieuw het crisisteam bijeen.

 

We keren in stapjes terug naar hoe we normaal werken. In lijn daarmee stopt met ingang van 1 juni aanstaande de speciale coronalijn met het bekende mailadres en telefoonnummer. Uw vragen kunt u nu weer via de gebruikelijke lijn stellen zoals dat ook vóór corona ging.

 

Op al onze locaties gelden de hygiënemaatregelen van het RIVM:

 • Was handen regelmatig met water en zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen handen schudden

 

Wilt u de verzonden nieuwsbrieven naar de cliëntvertegenwoordigers nalezen? Klik dan hier.

(NB. de meest actuele routekaart voor verwanten vindt u in de nieuwsbrief van 29 mei.)

Uitleg over het coronavirus
lees meer

Uitleg over het coronavirus

IdeeŽn voor thuisrecreatie
lees meer

IdeeŽn voor thuisrecreatie

Veelgestelde vragen
lees meer

Veelgestelde vragen

Handleidingen MS Teams
lees meer

Handleidingen MS Teams

Nieuwsbrieven voor cliŽnten
lees meer

Nieuwsbrieven voor cliŽnten

Nieuwsbrieven voor vrijwilligers
lees meer

Nieuwsbrieven voor vrijwilligers


nieuws
 • 27-05-2020
  lees meer
  Bloemenhulde voor alle woonlocaties

  Dinsdag 26 mei en woensdag 27 mei is bij alle woonlocaties van De Twentse Zorgcentra een prachtige bos bloemen bezorgd met een groet van Familievereniging 't Bouwhuis: "Wij denken aan jullie".   Omdat de geplande Familiedag en de Algemene Ledenvergadering moesten worden geannuleerd, heeft het dagelijks bestuur van Familievereniging 't Bouwhuis nagedacht over wat zij nu...

 • 20-05-2020
  lees meer
  Verhalen corona 20 mei

  VERHALEN VAN MEDEWERKERS Een medewerker van Bureau Zeggenschap, vertelt over haar thuiswerk ervaringen en hoe ze de online bingo heeft opgezet: "Hoe online bingo tot vermaak en innovatie in de zorg leidt? En ik mij ontwikkel tot een digitaal wonder… Het begon met een idee! Op facebook zagen mijn collega en ik een duo online bingo doen. Omdat alle dagbesteding dicht was, was ik op...

 • 19-05-2020
  lees meer
  Blij! lente

  De afgelopen week is het lentenummer van de blij! verspreid onder de cliënten. Door de omstandigheden is deze een tijdje blijven liggen en niet meer helemaal actueel. De activiteiten uit de agenda gaan bijvoorbeeld niet door. Wel staan er veel leuke interviews in, die het nog steeds waard zijn om te lezen! Daarom is de blij! nu alsnog verspreid. De blij! is hier te lezen.

meer nieuws
kalender
 • do 4 jun  - 23:59
  Zin in een tuinoptreden?
  do 4 jun 08:00 - 17:00
  EMB beleef bakken/materialen
meer activiteiten