Op deze pagina vindt u uitleg over het coronavirus, ideeën voor thuisrecreatie, uitleg over MS Teams en antwoorden op veelgestelde vragen. Navigeer hiervoor door het submenu op deze pagina.

 

Met het versoepelen van de maatregelen door het kabinet en het vrijgeven van onze routekaart, zijn we in een andere fase van deze coronatijd gekomen. Dat is aanleiding voor ons geweest om het besluit te nemen om het crisisteam voor nu te beëindigen en weer tot leven te brengen zodra er sprake is van een uitbraak van het virus. Mocht dat het geval zijn, dan roepen we opnieuw het crisisteam bijeen.

 

We keren in stapjes terug naar hoe we normaal werken. Sinds 1 juni is de speciale coronalijn met het bekende mailadres en telefoonnummer gestopt. Uw vragen kunt u nu weer via de gebruikelijke lijn stellen zoals dat ook vóór corona ging.

 

Op al onze locaties gelden de hygiënemaatregelen van het RIVM:

 • Was handen regelmatig met water en zeep
 • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
 • Gebruik papieren zakdoekjes
 • Geen handen schudden

 

Wilt u de verzonden nieuwsbrieven naar de cliëntvertegenwoordigers nalezen? Klik dan hier.

(NB. de meest actuele routekaart voor verwanten vindt u in de nieuwsbrief van 29 mei.)

Uitleg over het coronavirus
lees meer

Uitleg over het coronavirus

IdeeŽn voor thuisrecreatie
lees meer

IdeeŽn voor thuisrecreatie

Veelgestelde vragen
lees meer

Veelgestelde vragen

Handleidingen MS Teams
lees meer

Handleidingen MS Teams

Nieuwsbrieven voor cliŽnten
lees meer

Nieuwsbrieven voor cliŽnten

Nieuwsbrieven voor vrijwilligers
lees meer

Nieuwsbrieven voor vrijwilligers


nieuws
 • 05-08-2020
  lees meer
  Blij! Zomer 2020

  Het zomernummer van de blij! is verspreid onder onze cliënten. De blij! is het cliëntmagazine van De Twentse Zorgcentra. Het wordt niet alleen gemaakt voor de cliënten, maar ook door de cliënten. Lees hier de blij!.

 • 13-07-2020
  lees meer
  Bijzondere quilt

  Afgelopen week ontvingen wij een bijzonder bericht van de moeder van een cliënt: 'Tijdens de periode dat wij onze zoon niet mochten bezoeken, heeft mijn zus elke dag een hartje gemaakt. Aan het einde van de periode heeft ze daar een quilt van gemaakt. Deze quilt hangt nu bij ons boven de bank als een mooie herinnering aan deze nare periode.' We hebben toestemming om dit bericht te...

 • 09-07-2020
  lees meer
  BSO het Brughuis

  Het team ambulante begeleiding op school VSO de Brug in Almelo gaat per 17 augustus starten met een BSO en vakantieopvang voor de doelgroep 12+ genaamd BSO het Brughuis. Zij bieden BSO aan op maandag t/m donderdag en in de schoolvakanties (bij voldoende belangstelling). Leerlingen in de leeftijd van 12-18 jaar van VSO de Brug, de dr. Herderscheeschool of die via een andere weg bekend zijn bij...

meer nieuws
kalender
 • zo 9 aug
  Kerkdienst online
  ma 10 aug 13:00 - 16:00
  Zomer Fotobooth op ‘t Bouwhuis
  ‘t Bouwhuis Enschede
meer activiteiten