Header

RuimBaan: re-integratiebureau

Werk is van grote waarde. Het geeft je de kans om anderen te ontmoeten, je talenten te ontdekken én om persoonlijk te groeien. Het vinden van passend werk kan een uitdaging zijn voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Re-integratiebureau RuimBaan helpt je met ondersteuning en begeleiding in de weg naar werk en daarna.

Voor wie is RuimBaan?

RuimBaan ondersteunt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ons doel is jou te begeleiden naar werk of een zinvolle daginvulling die bij jou past. Of dit nu gaat om:

  • betaald of onbetaald werk,
  • of je een Wajong-, ZW-, WW-, WIA- of Participatie-uitkering ontvangt,
  • of wanneer je in het doelgroepenregister staat,

wij zijn er om je te helpen!

Heb je een indicatie voor dagbesteding? Ook dan kunnen we je ondersteunen bij het vinden van een geschikte werkervaringsplek of vrijwilligersplek binnen een regulier bedrijf. Dit kan zelfs één of twee dagen naast je dagbesteding.

Iedereen doet mee!

In nauwe samenwerking met instanties zoals het UWV, de gemeente, school of andere zorgaanbieders, stellen we een plan op om jou passend werk te bieden. Want ons motto is: iedereen doet mee!

Zo werkt RuimBaan

Eerste kennismaking

Het traject start met een eerste kennismaking met één van onze jobcoaches. Je krijgt uitleg over hoe wij je kunnen helpen. En we horen graag meer over jou. Wat wil jij bereiken? Wil je meer zelfvertrouwen? Of heb je behoefte aan meer structuur en overzicht? Of wil je simpelweg de eerste stap buiten de deur zetten? Wij passen onze aanpak hierop aan, om jou zo goed mogelijk te helpen.

Inzet van tools en handvatten

We bieden praktische tools en handvatten om jou op weg te helpen. Dit zijn bijvoorbeeld:

  • Arbeidsinteressetest: wat voor soort werk vind je leuk om te doen? In welke sector wil je werken?
  • Invra-Arbeid:  een meetinstrument om inzicht te krijgen in jouw competenties en waar je nog in zou kunnen groeien.
  • Loopbaanplan op maat gemaakt voor jou.

Ondersteuning

Naast bovenstaande tools en handvatten bieden we je ook ondersteuning. Dit kan zijn:

  • Sollicitatievaardigheden ontwikkelen
  • Sociale vaardigheidstraning
  • Persoonlijke ontwikkeling

Kortom, RuimBaan is er om jou – op maat – te begeleiden!

Informatie voor werkgevers

Diversiteit op de werkvloer is ontzettend belangrijk. Iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt in je team kan zorgen voor nieuwe inzichten en een flinke portie positiviteit. Daarbij is het ook erg fijn om iets te kunnen betekenen voor iemand. De werknemers die via RuimBaan aan werk komen, hebben behoefte aan vastigheid en het gevoel erbij te horen in onze samenleving. Jij kan daarbij helpen! Neem contact op met RuimBaan om te kijken wat de mogelijkheden zijn.

Kom in contact met RuimBaan

Ben je op zoek naar werk? Door ons te bellen of een mailtje te sturen kun je laagdrempelig en vrijblijvend wat informatie aanvragen. Wij leren jou graag kennen!

RuimBaan is gevestigd in Wierden, Rijssensestraat 7.

088 – 430 47 00

info@ruimbaanwerkt.nl