Praktische informatie

Wanneer: zaterdag 8 juni 2024
Tijd: van 11:00 tot 17.00 uur
Waar: Grolsch Veste
Rolstoeltoegankelijk
Eten: zelf meenemen of kopen bij het evenement

Ja, het is weer mogelijk! Wij kunnen op 8 juni 2024 weer een TruckRun organiseren.

Dus wil jij mee als bijrijder in een vrachtwagen, op een mooie toer door Twente? Meld je dan nu aan!

Deze activiteit is rolstoeltoegankelijk
Let op: We hebben beperkte plekken voor rolstoelers beschikbaar, dus bewoners in een rolstoel kunnen ook mee. Zij worden dan met een heftruck omhoog getild en vanuit de rolstoel de vrachtwagen in gezet. De deelnemer mag hierbij niet zwaarder zijn dan 100 kg. Mocht een deelnemer wel zwaarder zijn of niet uit zijn rolstoel willen/kunnen, maar toch mee willen rijden, dan kan hij/zij meerijden in de speciale rolstoelbus die meerijdt tussen de vrachtwagens.

Voor deze activiteit moet je je aanmelden

De kosten voor deze activiteit zijn €10. Voor iedereen, ongeacht of je wel of niet cliënt bent bij De Twentse Zorgcentra. Ben je lid van onze Recreatie afdeling, dan mag je gratis deelnemen aan deze activiteit.

Let op: ben je geen cliënt bij De Twentse Zorgcentra dan moet je op de dag zelf deze kosten betalen, kom hiervoor op tijd.

Neem zakgeld mee, je kan namelijk eten en drinken kopen

Er worden foto’s gemaakt die gebruikt worden op de social media-kanalen van Recreatie De Twentse Zorgcentra en de Tukker Truckers, maar er lopen ook veel externe genodigden rond die foto’s maken.

Verdere informatie volgt nog in de loop van de tijd, we weten nu nog niet of er weer een bus mee rijd tijdens de TruckRun en hoe het dit jaar met collectief vervoer gaat. Hou hiervoor de website in de gaten.

Mocht je onverhoopt toch niet mee kunnen, meld je dan (op tijd) af voor deze activiteit. Het komt helaas regelmatig voor dat een deelnemer zich aanmeldt voor deze activiteit en vervolgens niet verschijnt. Hiermee gaat veel tijd verloren en er wordt een plek bezet gehouden die anders door iemand anders opgevuld had kunnen worden. Met je komst wordt namelijk rekening gehouden!
Bij het niet verschijnen zonder bericht of niet tijdig afmelden (uiterlijk 72 uur voor aanvang) brengen wij €10 in rekening, ongeacht of je wel of niet lid bent van Recreatie. Onverwachte crisissituaties kunnen zich altijd voordoen, daar hebben wij alle begrip voor. Mocht dit gebeuren, neem dan zo snel mogelijk contact op met Lonieke Hansma via 06-86825572.

 

   

 

Aanmelden TruckRun 2024

"*" geeft vereiste velden aan

1
2
Gegevens cliënt(en)*
Klik op het plusje aan de rechterkant om nog een cliënt toe te voegen.
Naam cliënt
Cliëntnummer
Begeleiding nodig tijdens de rit?
Rolstoel?
cliënt bij De Twentse Zorgcentra?