Zus van broer is een grappig familieverhaal over broers en zussen van kinderen die chronisch ziek zijn of speciale zorg nodig hebben.

Zus neemt een besluit; zo kan het niet langer! Haar moeder staat er alleen voor en heeft veel teveel hooi op haar vork. Daarom zet ze haar broer in de bakfiets en begint aan een tocht ver van huis. Haar moeder is natuurlijk in alle staten. Ze schakelt de politie in en alarmeert de pers. Het hele land is in rep en roer. En dat is nou precies waar zus op hoopte! Waarom doet het altijd zo verstandige en lieve meisje dit? De verrassende waarheid komt boven water na een spannende zoektocht! Bekijk hier de informatiefolder van de voorstelling Zus Van Broer

De voorstelling is voor iedereen, dus alle cliënten, verwanten en medewerkers zijn welkom! Iedereen dient zich aan te melden via de onderstaande link (let op, per locatie is er een ander inschrijfformulier). Klik hier voor 27 mei in Enschede en 4 juni in Almelo. Er zijn beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus meld je snel aan!

Je moet zelf het vervoer regelen.

     

Praktische informatie

19:00 inloop
19:30 start voorstelling
Maandag 3 juni 2024
Restaurant De LosserHof, Losser
Rolstoeltoegankelijk
Maximaal 130 personen

Theatervoorstelling Zus Van Broer Losser

"*" geeft vereiste velden aan

1Cliënt aanmelden
2Contactgegevens
Naam
Wat is jouw connectie met De Twentse Zorgcentra
Geef hieronder aan met hoeveel personen je naar de voorstelling komt (inclusief jezelf, verwanten en/of begeleiders)