OntdekDeTwentseZorgcentra week
Nieuws

OntdekDeTwentseZorgcentra week

27 februari 2023  |  deel dit bericht

Ben jij geïnteresseerd in een baan bij De Twentse Zorgcentra? En kom jij van dichtbij een kijkje nemen om te zien hoe het is om bij ons te werken? Samen met onze bewoners en medewerkers hebben we een afwisselend programma opgesteld. Van maandag 13 maart tot en met zondag 19 maart 2023 is het de OntdekDeTwentseZorgcentra week.

 

Bekijk ons programma en ontdek wat jij niet wilt missen. Een rondleiding over het terrein van de LosserHof? Een interactief spel met onze bewoners? Een online rondleiding door een woning? Een speciale lunch in het restaurant? Alles is mogelijk. Schrijf je snel in! Je hoeft je niet voor alle onderdelen in te schrijven.

ook in het nieuws

Uitnodiging Dementietafel 23 februari 2023
25 januari 2023
De Twentse Zorgcentra nodigt familie en hulpverleners uit die te maken hebben (of krijgen) met een kind, familielid, bekende of cliënt waarbij sprake is van een verstandelijke beperking en verschillende vormen van ouderdomsproblemen, waaronder dementie, van harte uit om deel te nemen aan de Dementietafel op 23 februari 2023. De Dementietafel is een plek waar je in een ongedwongen en...
Nieuwe voorzitter raad van toezicht
12 januari 2023
Op 1 februari 2023 start drs. Theo Schouten als voorzitter van de raad van toezicht. De heer Schouten is de opvolger van Olaf Fisscher. Olaf is per 1 januari 2023 gestopt vanwege het bereiken van zijn maximale zittingstermijn.   De heer Schouten heeft ruime ervaring in samenwerkingsvraagstukken en met het werken in complexe werkomgevingen. Hij was de laatste zes jaren tot aan zijn...
Wie betaalt wat in 2023?
27 december 2022
Voor cliënten en vertegenwoordigers is het erg belangrijk om te weten welke kosten ze zelf moeten betalen en wat De Twentse Zorgcentra betaalt. Daarom maken we ieder jaar de folder ‘Wie betaalt wat?’ De versie ‘Wie betaalt wat in 2023?’ is klaar.   Er zijn twee versies van de folder beschikbaar. Klik hier om beide versies te bekijken.