Expositie Artdesch bij Stadskerk de Bleek
Nieuws

Expositie Artdesch bij Stadskerk de Bleek

24 juni 2022  |  deel dit bericht

Tot en met zaterdag 1 oktober is er bij Stadskerk de Bleek een heel afwisselende expositie te zien met werk van 14 (ex-)kunstenaars van Artdesch, één van de ateliers van De Twentse Zorgcentra. De schilderijen hebben niet persé een religieus onderwerp; het is gewoon vrij werk. De expositie is elke zaterdagmiddag te bezichtigen tijdens de Open Deur, van 13.00 uur tot 15.00 uur. Er is altijd een gastheer of gastvrouw aanwezig. Vaak wordt het orgel bespeeld, soms is er andere muziek. Een kopje koffie of thee staat klaar in het gebouw aan de Hofstraat 1 in Almelo.

 

Artdesch

In de werkplaatsen van Artdesch worden kunst en kunstzinnige producten gemaakt. Ook is er bij Artdesch een kunstuitleen en cadeauwinkel aanwezig; eigen werk wordt hier verhuurd en verkocht. Artdesch is gevestigd aan de Leemhorst 14 in Almelo.

Meer informatie over Artdesch is te vinden op de website www.artdesch.nl

ook in het nieuws

Op volle toeren de zomer door 2022
23 juni 2022
Ook dit jaar wordt er aan alle bewoners en deelnemers van De Twentse Zorgcentra weer een ‘Op volle toeren de zomer door’ zomerprogramma aangeboden, georganiseerd door team Recreatie. Wat gaat er zoal gebeuren? Dat lees je hier.   In de kalender en op de Recreatiewebsite zijn de activiteiten per dag te vinden.
Project Beeldcontact op congres #InZo2022
22 juni 2022
Op maandag 27 juni is het congres #InZo2022 met als onderwerp 'Innovatie en het gebruik van zorgtechnologie in de gehandicaptenzorg'. Wij verzorgen een workshop over ons project Beeldcontact tijdens dit eindcongres. Onze ervaringen met het selectieproces voor passende technologie worden gedeeld. Een mooie co-creatie met onder andere cliënten en inkoop. Tijdens het eindcongres...
Terugblik TruckRun 2022
18 juni 2022
Eindelijk was het zover: de TruckRun! Wat een fantastisch evenement! Wat een topdag! Samen met de Tukker Truckers had ons Recreatie-team het weer geweldig georganiseerd. Dank aan iedereen die heeft meegeholpen om deze dag mogelijk te maken!   Bekijk hier een kort filmpje vanuit een truck.   Lees hier het artikel van de Tubantia over de TruckRun.