Invulling vacature regiomanager Losser
Nieuws

Invulling vacature regiomanager Losser

19 november 2018  |  deel dit bericht

De raad van bestuur is verheugd te kunnen melden dat na een selectieronde de vacature regiomanager Losser vanaf 1 januari structureel wordt ingevuld. Op die datum treedt Harco de Bruin in dienst bij De Twentse Zorgcentra. Alle drie de selectie-adviescommissies waren unaniem over de benoeming van Harco.

 

Harco is in de zomer van 2017 begonnen als regiomanager ad interim voor de regio Losser. In die periode heeft hij zich gericht op het verbeteren van kwaliteit en financiën van de zorg en het terugdringen van het ziekteverzuim. Daarmee is een stevige stap in de goede richting gezet. Hij gaat deze koers nu verder voortzetten en gaat ook aan de slag met het verhelderen van taken en rollen in de teams en om de teams heen. Dat doet hij in nauwe samenwerking met de twee andere regiomanagers.

 

De raad van bestuur wenst Harco veel succes met de verdere vormgeving van de zorg in Losser en een prettige samenwerking met de collega’s van De Twentse Zorgcentra.

ook in het nieuws

Eigen VZ IG-klas maakt start lesdagen bij De Twentse Zorgcentra
15 november 2018
Per 1 september 2018 zijn 23 BBL-leerlingen, allemaal werkzaam bij De Twentse Zorgcentra, gestart met hun opleiding tot Verzorgende IG. Zij zijn in een ‘eigen klas’ geplaatst. In overleg tussen De Twentse Zorgcentra en het ROC van Twente wordt een deel van de opleiding ingevuld met thema’s die voor onze organisatie actueel en van belang zijn. Hiervoor komen de studenten 4...
Nieuwe manager Behandeling 1 januari 2019
15 november 2018
De raad van bestuur is verheugd te kunnen meedelen dat John Keunen op 1 januari 2019 in dienst treedt als manager Behandeling. In september en oktober hebben gesprekken plaatsgevonden in verschillende breed samengestelde commissies voor de selectie van een nieuwe manager Behandeling. John is daaruit unaniem als voorkeurskandidaat naar voren gekomen.   John is op dit moment regiomanager...
Vrijwilligers gezocht voor kerstmarkt Stadsboerderij Beeklust
14 november 2018
Op woensdag 12 december 2018 is van 16.00 tot 21.00 uur de kerstmarkt bij Stadsboerderij Beeklust in Almelo. Voor de kerstmarkt zoeken zij nog vrijwilligers om te helpen. Als vrijwilliger kunt u helpen bij onder andere de verkoopkraam, de lootjeskraam en koffie rondbrengen. Aanmelden kan door een mail te sturen naar: mark.brinks@detwentsezorgcentra.nl.
16 oktober 2018