Bij de jaarlijkse kermis op de LosserHof

Recreatie

Ontspannen, even heerlijk niets doen in je vrije tijd. Toch is het soms ook fijn om wel iets te doen in je vrije tijd. Recreatie of vrijetijdsbesteding noemen we dat. Dat kan op veel manieren en veel plekken. De afdeling Recreatie organiseert activiteiten zoals muziekvoorstellingen, carnaval, films kijken, playbackshows, Sinterklaas, kermis of avond-2 daagse. Elk jaar is er een grote Truckrun. En een voetbalmiddag bij FC Twente.

 

Naast deze ‘grote’ activiteiten kun je ook zelf kiezen wat je graag wilt doen. Bijvoorbeeld lid worden van een club. Clubs worden in iedere regio georganiseerd door De Twentse Zorgcentra. Maar ook door andere organisaties. Zoals voetbalclubs, zwemclubs en buurthuizen/wijkcentra. Als lid van een club betaal je wel een bijdrage (contributie). De afdeling Recreatie heeft een folder gemaakt met daarin alle clubs in Twente. Je kunt je aanmelden om mee te doen en vragen hoeveel geld dat kost.

 

Wil je weten welke activiteiten er binnenkort zijn? Kijk dan op www.dtzcrecreatie.nl.

 

Lonieke Hansma

Lonieke Hansma

CoŲrdinator recreatie

T 06 8682 5572 / 088 430 6396

E lonieke.hansma@detwentsezorgcentra.nl

Gijs Braakhuis

Gijs Braakhuis

CoŲrdinator recreatie

T 06 1135 4189

E gijs.braakhuis@detwentsezorgcentra.nl


nieuws
 • 25-04-2023
  lees meer
  Theatervoorstelling 'lastige ouders' 22 mei 2023

  Op 22 mei 2023 biedt De Twentse Zorgcentra de voorstelling ‘Lastige Ouders’ aan bij TafeltjeVier op zorgpark 't Bouwhuis in Enschede. Een interactieve theatervoorstelling voor iedereen. Voor ouders, broers en zussen én de mensen om hen heen; familie, vrienden en zorgprofessionals.   Lastige ouders Dit is het verhaal van een moeder en een vader. Ouders van de liefste...

 • 30-03-2023
  lees meer
  Geslaagde OntdekDeTwentseZorgcentra week

  Van 13 tot en met 19 maart hebben we voor het eerst de OntdekDeTwentseZorgcentra week georganiseerd. Het was een zeer geslaagde eerste editie waarin we veel van onze organisatie hebben kunnen laten zien door middel van (online) rondleidingen, van contact naar contract, carrière switch dag, spellen en informatiebijeenkomsten. Een kleine terugblik van de week:

meer nieuws
kalender
 • do 8 jun 11:30 - 13:00
  Sportdag: GOA Loop'n veur GOAL ’t Bouwhuis
  vr 9 jun 18:30 - 20:30
  Vrijdagavond cafť TafeltjeVier
  TafeltjeVier
meer activiteiten
ideeŽn? tips? klachten?

Meld het ons