Bij de jaarlijkse kermis op de LosserHof

Recreatie

Ontspannen, even heerlijk niets doen in je vrije tijd. Toch is het soms ook fijn om wel iets te doen in je vrije tijd. Recreatie of vrijetijdsbesteding noemen we dat. Dat kan op veel manieren en veel plekken. De afdeling Recreatie organiseert activiteiten zoals muziekvoorstellingen, carnaval, films kijken, playbackshows, Sinterklaas, kermis of avond-2 daagse. Elk jaar is er een grote Truckrun. En een voetbalmiddag bij FC Twente.

 

Naast deze ‘grote’ activiteiten kun je ook zelf kiezen wat je graag wilt doen. Bijvoorbeeld lid worden van een club. Clubs worden in iedere regio georganiseerd door De Twentse Zorgcentra. Maar ook door andere organisaties. Zoals voetbalclubs, zwemclubs en buurthuizen/wijkcentra. Als lid van een club betaal je wel een bijdrage (contributie). De afdeling Recreatie heeft een folder gemaakt met daarin alle clubs in Twente. Je kunt je aanmelden om mee te doen en vragen hoeveel geld dat kost.

 

Wil je weten welke activiteiten er binnenkort zijn? Kijk dan op www.dtzcrecreatie.nl.

 

Gerard Veldscholte

Gerard Veldscholte

CoŲrdinator recreatie

T 088 430 6396 / 06 2260 8845

E gerard.veldscholte@detwentsezorgcentra.nl

Luc Beld

Luc Beld

CoŲrdinator recreatie

T 06 2296 4454 / 088 430 4057

E luc.beld@detwentsezorgcentra.nl

Lonieke Hansma

Lonieke Hansma

CoŲrdinator recreatie

T 06 8682 5572 / 088 430 6396

E lonieke.hansma@detwentsezorgcentra.nl


nieuws
 • 18-09-2019
  lees meer
  Blij! met prijsvraag

  Er is weer een nieuwe editie van de Blij verschenen; het herfstnummer. In dit nummer zit een inlegvel met een prijsvraag. Cliënten kunnen meedoen door de vrachtwagen op het inlegvel te versieren. Klik hier om de Blij te lezen.

 • 17-09-2019
  lees meer
  Kenniscafť 'Dwang alleen als het echt niet anders kan'

  Ieder mens heeft het recht om in vrijheid te leven en eigen keuzes te maken: zelf beslissen hoe je je dag doorbrengt en waar je woont. Dit proberen we zoveel mogelijk te realiseren voor onze cliënten door hen daarin te begeleiden en ondersteunen.   Soms kunnen mensen met een verstandelijke beperking niet inschatten wat goed voor hen is. Wij helpen ze bij die keuzes, waarbij we...

 • 12-09-2019
  lees meer
  Het Midden en Netwerk Ambulant, Kind & Gezin op Ondernemersbeurs in Vriezenveen

  Op woensdag 18 en donderdag 19 september a.s. staan het Midden en Netwerk Ambulant, Kind & Gezin, beide onderdelen van De Twentse Zorgcentra, op de Ondernemersbeurs tijdens 650 jaar Vriezenveen. Ze delen hun stand met het RIBW.   Het Midden en Netwerk Ambulant, Kind & Gezin van De Twentse Zorgcentra zijn samen met het RIBW gehuisvest in het pand van voetbalvereniging DOS’37...

meer nieuws
kalender
 • vr 20 sep 18:30 - 20:30
  Vrijdagavondcafť TafeltjeVier ‘t Bouwhuis
  ‘t Bouwhuis Enschede
  vr 20 sep 20:00 - 22:00
  Vrijkaarten wedstrijden FC Twente – Heracles Almelo
  Grolsch Veste
meer activiteiten
ideeŽn? tips? klachten?

Meld het ons