Bij de jaarlijkse kermis op de LosserHof

Recreatie

Ontspannen, even heerlijk niets doen in je vrije tijd. Toch is het soms ook fijn om wel iets te doen in je vrije tijd. Recreatie of vrijetijdsbesteding noemen we dat. Dat kan op veel manieren en veel plekken. De afdeling Recreatie organiseert activiteiten zoals muziekvoorstellingen, carnaval, films kijken, playbackshows, Sinterklaas, kermis of avond-2 daagse. Elk jaar is er een grote Truckrun. En een voetbalmiddag bij FC Twente.

 

Naast deze ‘grote’ activiteiten kun je ook zelf kiezen wat je graag wilt doen. Bijvoorbeeld lid worden van een club. Clubs worden in iedere regio georganiseerd door De Twentse Zorgcentra. Maar ook door andere organisaties. Zoals voetbalclubs, zwemclubs en buurthuizen/wijkcentra. Als lid van een club betaal je wel een bijdrage (contributie). De afdeling Recreatie heeft een folder gemaakt met daarin alle clubs in Twente. Je kunt je aanmelden om mee te doen en vragen hoeveel geld dat kost.

 

Wil je weten welke activiteiten er binnenkort zijn? Kijk dan op www.dtzcrecreatie.nl.

 

Gerard Veldscholte

Gerard Veldscholte

CoŲrdinator recreatie

T 088 430 6396 / 06 2260 8845

E gerard.veldscholte@detwentsezorgcentra.nl

Luc Beld

Luc Beld

CoŲrdinator recreatie

T 06 2296 4454 / 088 430 4057

E luc.beld@detwentsezorgcentra.nl

Lonieke Hansma

Lonieke Hansma

CoŲrdinator recreatie

T 06 8682 5572 / 088 430 6396

E lonieke.hansma@detwentsezorgcentra.nl


nieuws
 • 06-11-2019
  lees meer
  STERKplaats Twente

  Aveleijn, Estinea, Saxion, ROC van Twente, Vereniging LFB en De Twentse Zorgcentra hebben de handen ineengeslagen om een STERKplaats op te richten in Twente. Vorige week was er een feestelijke bijeenkomst bij de Gieterij in Hengelo om de samenwerkingsovereenkomst te tekenen. Op de STERKplaats wordt de opleiding STERK aangeboden. Dit is een driejarig leerwerktraject voor mensen met een...

 • 04-11-2019
  lees meer
  Van contact naar contract

  Afgelopen zaterdag was de 2e editie van 'Van contact naar contract' op 't Bouwhuis in Enschede. Het was wederom een geslaagd evenement. Alle belangstellenden: bedankt voor jullie komst!   Lees hier het artikel uit de Tubantia.

 • 01-11-2019
  lees meer
  Mooie resultaten op congres 'Samen werken aan waardig leven'

  Op 30 oktober heeft het congres 'Samen werken aan waardig leven' plaatsgevonden, georganiseerd door De Twentse Zorgcentra i.s.m. Cordaan, ORO, Siza en Amerpoort. Medewerkers en cliënten van Eikenlaan 11, die afgelopen jaar actief hebben meegedaan aan het actie-onderzoek over het onderwerp waardigheidsparadigma, hebben hun bevindingen op het congres gedeeld. In het actie-onderzoek...

meer nieuws
kalender
 • wo 13 nov 18:30 - 20:30
  Knutselavond in TafeltjeVier, ‘t Bouwhuis
  ‘t Bouwhuis Enschede
  do 14 nov 10:30 - 12:00
  Wil jij meer weten over sociale media?
  ColckHof Almelo
meer activiteiten
ideeŽn? tips? klachten?

Meld het ons