Adres: Rondweg 26 7581 KB Losser

Rondweg 26 is een groepswoning voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, met moeilijk verstaanbaar gedrag. In Rondweg 26 is plek voor 7 bewoners.

De woning

Rondweg 26 ligt op zorgpark de LosserHof in Losser. Alle bewoners hebben hun eigen appartement. Dat betekent: je eigen slaapkamer, keuken en badkamer.  Daarnaast deel je een gezellige woonkamer en keuken met de andere bewoners. Er is een gezamenlijke tuin waar je lekker buiten kunt zitten en genieten van de frisse lucht of de zon. Ook heeft een aantal appartementen een eigen tuin. 

Voorzieningen

Eigen appartement
Gezamenlijke woonkamer en keuken
Gezamenlijke tuin en een aantal appartementen met eigen tuin
Wifi
Radio & TV (in de gezamenlijke woonkamer)
Rolstoeltoegankelijk
Recreatieve activiteiten

Begeleiding

We vinden het ontzettend belangrijk dat jij je begrepen én thuis voelt bij ons. Daarom zorgen we voor persoonlijke ondersteuning die past bij jouw behoefte. Onze begeleiders zijn dichtbij en zorgen voor rust en overzicht, zodat jij je ontspannen en veilig voelt.

Triple-C

In deze woning werken we met de methodiek Triple-C. Dit is een begeleidingsmethodiek die uitgaat van menselijke behoeften. We zorgen er samen met jou voor dat je een zo gewoon mogelijk leven kunt leiden, ondanks je beperking. Dat doen we door samen successen te vieren, hoe klein ook. Daardoor groeit jouw vertrouwen, heb je minder stress en zorgen we ervoor dat problematisch gedrag naar de achtergrond verdwijnt.

Fijne daginvulling

Samen met jou werken we aan een zo fijn mogelijke daginvulling. Dat kunnen activiteiten in de woning zijn. Of op een andere locatie. Denk aan werken met dieren, inpakwerk, klusjes doen of creatief bezig zijn met klei of verf. In je vrije tijd ondernemen we ook veel leuke en gezellige activiteiten, zoals wandelen, fietsen of ergens een ijsje eten.

Omgeving

Deze woning staat op zorgpark De LosserHof. Je hebt er veel vrijheid. En er is mooie natuur in de buurt. Alle voorzieningen liggen in de buurt van de woningen, zoals een ontmoetingsplek, een zwembad en een kinderboerderij. Je kunt er rustig en veilig fietsen en wandelen.

Openbaar vervoer

Er is een bushalte voor de ingang van zorgpark De LosserHof, aan de Oldenzaalsestraat.

Parkeren

Er is een centrale parkeerplaats waar je je auto kunt parkeren.

Route