Adres: Veeneslagen 80 7463 CL Rijssen

Ben jij een uitblinker?

Blink jij uit in fotografie, ict, (social) media, filmen en video-editing? Dan kun je aan de slag in onze multimediastudio de Uitblinkers. Hier werken deelnemers met een (licht) verstandelijke, lichamelijke en/of psychiatrische beperking of met NAH. Als je werkt in de multimediastudio, dan lijkt het net op een echte werkplek. Je leert nieuwe vaardigheden en gaat bezig met je werkhouding. Je ontdekt hoe je zo zelfstandig mogelijk kunt werken. Onze begeleiders Marco en Ramon letten goed op dat er niet te veel werkdruk is.

Heb je een Wajong-uitkering? Zit je in het doelgroepenregister? Heb je een Wmo- of Wlz-indicatie? Of doe je een Entree-opleiding via het ROC of een andere opleider? Dan is de multimediastudio de Uitblinkers een leuke werkplek voor jou!

Is multimedia studio de Uitblinkers iets voor jou?

Bij de Uitblinkers verricht je leuke en afwisselende werkzaamheden. Je werkt met echte klanten. De opdrachten die je krijgt passen bij jouw kennis en vaardigheden. Je kunt er veel leren en met anderen samenwerken. Heb jij kennis van de Adobe programma’s? Dan ben je bij ons op de goede plek! Ben jij creatief, gek op media en enthousiast? Kom dan eens kijken bij de Uitblinkers.

Begeleiding en ondersteuning

Bij de Uitblinkers werken professionele begeleiders. Zij kijken goed wat jij nodig hebt en overleggen met je wat jij wilt doen en wat je nog wilt leren.

Behandelmethode Triple-C

Bij De Uitblinkers werken we met de methodiek Triple-C. Dit is een behandelmethode die uitgaat van menselijke behoeften, waarbij gewerkt wordt aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. We zorgen er samen met jou voor dat je een zo gewoon mogelijk leven kunt leiden, ondanks je beperking. Dat doen we door samen successen te vieren, hoe klein ook. Daardoor groeit jouw vertrouwen, heb je minder stress en zorgen we ervoor dat problematisch gedrag naar de achtergrond verdwijnt.

Bereikbaarheid

De Uitblinkers zit in een multifunctioneel gebouw en ligt in de wijk Veeneslagen in Rijssen. Het adres is:

Veeneslagen 80
7463 CL Rijssen

Openbaar vervoer

Er is een bushalte op ongeveer vijfhonderd meter afstand.

Parkeren

Je kunt parkeren in de straten rondom de Kubiek.

Route