Adres: Veeneslagen 80 7463 CL Rijssen

De Kubiek is een dagbestedingslocatie voor volwassenen met een lichte tot matige verstandelijke beperking. Leren, werken en activeren staan bij de Kubiek in Rijssen voorop. Je wordt in je kracht gezet, zodat jouw talent als bakker, keramist, industrieel of facilitair medewerker naar boven komt.

Wat kun je doen bij de Kubiek?

Volg ons op Facebook

Winkel de Kubiek

  • Geboortecadeau’s, keramiek en gebak
  • PostNL Pakketpunt
  • Stomerijservice

Bekijk de bestellijst voor de bakkerij

Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.30 – 16.00 uur.

Vragen?

Bel 088 – 430 62 35 of mail dekubiek@detwentsezorgcentra.nl.

Een kijkje bij de Kubiek

Wat kun je doen bij de Kubiek?

Activiteiten
Creatief
Bakkerij
Facilitair

Activiteiten

Je kunt bij de Kubiek verschillende activiteiten doen, van belevingsgericht tot productie- of industrieel werk. Jouw wens of talent is hierbij altijd het uitgangspunt. Sommige deelnemers kiezen voor een combinatie van activiteiten. Ook dat is bij ons mogelijk.

Creatief

Creatievelingen zijn bij de Kubiek op de juiste plek! Op de afdeling keramiek leer je vaardigheden zoals het gieten, afwerken en beschilderen van keramische producten. Denk hierbij aan servies, maar ook aan leuke spaarpotten.

Bakkerij

In onze eigen professionele bakkerij maak je overheerlijke appeltaarten, slagroomtaarten en andere specialiteiten.

Facilitair

Je kunt ook facilitair werk doen. Je zet dan koffie en thee, doet de was, je maakt de winkel schoon of helpt klanten in de winkel.

Is de Kubiek iets voor jou?

Bij de Kubiek zijn er leuke en afwisselende werkzaamheden. Je kunt er veel leren en met anderen samenwerken. Ben jij creatief, hou je van bakken of horeca en dienstverlening, dan moet je bij de Kubiek zijn.

Begeleiding en ondersteuning

Bij de Kubiek werken professionele begeleiders. Zij kijken goed wat jij nodig hebt en overleggen met je wat jij wilt doen en wat je nog wilt leren.

Behandelmethode Triple-C

Bij de Kubiek werken we met de methodiek Triple-C. Dit is een behandelmethode die uitgaat van menselijke behoeften, waarbij gewerkt wordt aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. We zorgen er samen met jou voor dat je een zo gewoon mogelijk leven kunt leiden, ondanks je beperking. Dat doen we door samen successen te vieren, hoe klein ook. Daardoor groeit jouw vertrouwen, heb je minder stress en zorgen we ervoor dat problematisch gedrag naar de achtergrond verdwijnt.

Bereikbaarheid

De Kubiek zit in een multifunctioneel gebouw en ligt in de wijk Veeneslagen in Rijssen. Het adres is:

Veeneslagen 80
7463 CL Rijssen

Openbaar vervoer

Er is een bushalte op ongeveer vijfhonderd meter afstand.

Parkeren

Je kunt parkeren in de straten rondom de Kubiek.

Route