Header

Zorgpark de ColckHof

In de wijk Schelfhorst in Almelo wonen veel cliënten en centraal in de wijk staat het gebouw de ColckHof. Hier kun je terecht voor dagbesteding, behandeling en therapie of een lekkere lunch in HeerlijkHappy.  

Wat is er te doen in de ColckHof?

Heerlijk Happy

Het centrum heeft drie verschillende dagbestedingslocaties. Een daarvan is restaurant Heerlijk Happy. Heb jij een afstand tot de arbeidsmarkt en een passie voor horeca? Dan pas jij perfect in ons team.  Zowel cliënten als buurtbewoners komen hier graag een hapje eten.

Lees meer over Heerlijk Happy

De Finesse

Dagbesteding de Finesse biedt belevingsgerichte dagbesteding. Dit betekent dat je hier ervaart en beleeft door te voelen, ruiken, zien en proeven. De natuur speelt bij de Finesse een belangrijke rol. Daarom gaan de begeleiders graag met jou naar buiten. Soms lukt dat niet en dan halen we de natuur gewoon naar binnen.

Lees meer over de Finesse

De Toppers

Bij werklocatie De Toppers zetten wij jou aan het werk. In kleine groepjes op verschillende locaties mag jij de handen uit de mouwen steken. De werkzaamheden zijn afhankelijk van wat jij wilt en kunt. Natuurlijk is jouw begeleider altijd in  de buurt.

Lees meer over De Toppers

Wellness, gymzaal en snoezelruimte

Naast deze drie dagbestedingen, heeft De ColckHof nog meer te bieden. Zo is er een wellness met voorzieningen die ideaal zijn voor mensen met een beperking. Er is een ruimte waar we muziektherapie geven en een gymzaal waar je kunt klauteren. Ook heeft de ColckHof een snoezelruimte, waar al jouw zintuigen worden geprikkeld.

Spreekuren behandelaren

Bij de ColckHof kun je terecht voor verschillende behandelingen en therapieën. Lukt het je niet om hier naartoe te komen, dan komen de behandelaren bij jou thuis.

Lees meer over zorg en behandeling

Voor wie is de ColckHof?

In de wijk Schelfhorst wonen veel cliënten van De Twentse Zorgcentra. Als bewoner van den Alerdinck en de Oldenhof woon je vlak bij de ColckHof. Woon je in De Burcht, De Binnenhof, de Karel Doormanstraat of Groot Bokhove, dan kun je nog lopend bij de ColckHof komen. Woon je verder weg, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom. Dat kan prima met eigen of openbaar vervoer, dat vlakbij de ColckHof stopt.

Is de ColckHof iets voor jou? Of heb je vragen?

Neem contact op met ons CliëntServiceBureau: zij helpen je verder!

088 – 430 44 44Mail ons