Bewoners op weg naar een uitje

Recreatie

Ontspannen, even heerlijk niets doen in je vrije tijd. Toch is het soms ook fijn om wel iets te doen in je vrije tijd. Recreatie of vrijetijdsbesteding noemen we dat. Dat kan op veel manieren en veel plekken. De afdeling Recreatie organiseert activiteiten zoals muziekvoorstellingen, carnaval, films kijken, playbackshows, Sinterklaas, kermis of avond-2 daagse. Elk jaar is er een grote Truckrun. En een voetbalmiddag bij FC Twente.

 

Naast deze ‘grote’ activiteiten kun je ook zelf kiezen wat je graag wilt doen. Bijvoorbeeld lid worden van een club. Clubs worden in iedere regio georganiseerd door De Twentse Zorgcentra. Maar ook door andere organisaties. Zoals voetbalclubs, zwemclubs en buurthuizen/wijkcentra. Als lid van een club betaal je wel een bijdrage (contributie). De afdeling Recreatie heeft een folder gemaakt met daarin alle clubs in Twente. Je kunt je aanmelden om mee te doen en vragen hoeveel geld dat kost.

 

Wil je weten welke activiteiten er binnenkort zijn? Kijk dan op www.dtzcrecreatie.nl.

 

Gerard Veldscholte

Gerard Veldscholte

CoŲrdinator recreatie

T 088 430 6396 / 06 2260 8845

E gerard.veldscholte@detwentsezorgcentra.nl

Luc Beld

Luc Beld

CoŲrdinator recreatie

T 06 22964454 / 088 430 4057

E luc.beld@detwentsezorgcentra.nl


nieuws
 • 22-09-2017
  lees meer
  Vrijwilligersvacature: Zwemvrijwilliger Vlinderweg 13-15

  Binnen de sector Wonen is bij de afdeling Vlinderweg 13-15, van de locatie de LosserHof in Losser een vraag ontstaan voor een zwemvrijwilliger (M/V). Voor twee uur per week of per twee weken op zaterdag van 14.00-16.00 uur.   Functie-informatie M. is een man van in de 40 die op zoek is naar een vrijwilliger om met hem te gaan zwemmen. Hij kan zichzelf aan- en uitkleden, maar heeft wel...

 • 21-09-2017
  lees meer
  Anton Maas, Raad van Bestuur, trots op succes feestweek LosserHof 50 jaar

  Dankzij de leden van de feestcommissie, vrijwilligers en alle anderen die de feestweek LosserHof 50 jaar tot een succes hebben gemaakt, is het een fantastische week geworden!   'Afgelopen week mocht ik een aantal keer aanwezig zijn bij de festiviteiten in het kader van 50 jaar de LosserHof. Wat heb ik genoten! Het was iedere keer weer geweldig om te zien hoe gedreven en enthousiast...

 • 19-09-2017
  lees meer
  Nadere introductie Anton Maas

  Interview door team Cliëntcommunicatie Begin september 2017 heeft ons team Cliëntcommunicatie Anton Maas, Raad van Bestuur, geïnterviewd. Hier is een leuk filmpje van gemaakt.

meer nieuws
kalender
 • vr 22 sep 19:30 - 21:00
  Motorspektakel De LosserHof
  LosserHof Losser
  zo 24 sep  - 23:59
  Almelo Allee
  start en de finish in het hart van Almelo
meer activiteiten
ideeŽn? tips? klachten?

Meld het ons