Adres: Bouwhuislaan 17 7524 GB Enschede

TafeltjeVier is een dagbestedingslocatie voor volwassenen met een matige of lichte verstandelijke beperking. Hier draait alles om jou: jij moet kunnen doen waar je gelukkig van wordt en jezelf verder kunnen ontwikkelen.

Er is een restaurant met een terras waar bezoekers kunnen eten en drinken. Het is ook mogelijk om een bestelling bij ons op te halen of te laten bezorgen.

Volg ons op Facebook

Bakkerij en restaurant TafeltjeVier

  • Lunch, koffie en zelfgemaakt gebak
  • Of bestellen en zelf ophalen
  • Feesten en partijen

Openingstijden:

  • maandag t/m vrijdag: 9.00 – 16.00 uur
Vragen of bestellen (minimaal een week van tevoren)

Bekijk de bestellijst van de bakkerij

Bel 088 – 430 62 00 of mail tafeltjevier@detwentsezorgcentra.nl.

Wat kun je hier doen?

Persoonlijke ontwikkeling
Restaurant
Koken en bakken
Gastheerschap

Persoonlijke ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat jij doet waar je blij van wordt. Dat lukt alleen door goed naar jou te luisteren en door jou in je kracht te zetten. Ons team van professionele begeleiders is fulltime aanwezig voor ondersteuning en instructie. Maar alleen wanneer nodig. Daardoor kun jij jezelf verder ontwikkelen, op je eigen wijze en in je eigen tempo.

Restaurant

In het restaurant kunnen medewerkers, collega’s, buurtbewoners en andere bezoekers genieten van een breed assortiment aan taart, broodjes, koeken en snacks. Als je hier werkt, zal je dus moeten omgaan met de wisselende drukte in het restaurant. Onze klanten verwachten natuurlijk dat ze vlot en vriendelijk geholpen worden.

Koken en bakken

In onze professionele bakkerij maak je overheerlijke taarten, koeken, broodjes en andere specialiteiten. En in de keuken worden lunches bereid voor medewerkers en bezoekers. We letten erg goed op kwaliteit en hygiëne .

Gastheerschap

Onze gasten worden vriendelijk door jou ontvangen, nadat je daar speciaal voor bent getraind en geschoold. Je begint je carrière in de keuken of bakkerij. In je eigen tempo kun je je verder ontwikkelen tot gastheer of gastvrouw. Dan ontvang je de gasten, neem je de bestellingen op, zet je koffie en serveert alles uit. Ook houd jij het restaurant schoon en netjes.

Leer-werklijnen

Bij TafeltjeVier wordt gewerkt met de leer-werklijn ‘Horeca’. Dit betekent dat jij als deelnemer getraind wordt in het onderhouden en misschien wel vergroten van je vaardigheden. Op die manier kun je je ontwikkelen, leer je om te werken en om mee te doen aan de maatschappij. Je kunt ook certificaten behalen. Daarmee laat je zien dat je zelfstandig bepaalde werkzaamheden kunt doen. Wij stimuleren je om het beste uit jezelf te halen.

 

Is TafeltjeVier iets voor jou?

Vind jij het leuk om in de horeca te werken? En wil je je op een veilige manier verder ontwikkelen om nóg beter te worden in de keuken, de bediening of als gastheer/gastvrouw? Dan is werken bij TafeltjeVier echt iets voor jou!

Begeleiding en ondersteuning

De begeleiders van TafeltjeVier vinden het belangrijk dat je doet waar je blij van wordt. En dat jij je ontwikkelt op je eigen manier en in je eigen tempo. Daarom luisteren ze goed naar wat jij wilt. Elke dag zijn de professionele begeleiders aanwezig voor ondersteuning en om instructies te geven. Het zijn echte vakmensen die weten hoe het is om in de horeca te werken.

Behandelmethode Triple-C

Bij TafeltjeVier werken we met de methodiek Triple-C. Dit is een behandelmethode die uitgaat van menselijke behoeften, waarbij gewerkt wordt aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie. We zorgen er samen met jou voor dat je een zo gewoon mogelijk leven kunt leiden, ondanks je beperking. Dat doen we door samen successen te vieren, hoe klein ook. Daardoor groeit jouw vertrouwen, heb je minder stress en zorgen we ervoor dat problematisch gedrag naar de achtergrond verdwijnt.

Bereikbaarheid

Je vindt TafeltjeVier op het terrein van zorgpark ‘t Bouwhuis in Enschede. Het adres is:

Bouwhuislaan 17
7524 GB Enschede

Openbaar vervoer

Er is een bushalte op ongeveer een kilometer afstand.

Parkeren

Je kunt parkeren op het terrein van ‘t Bouwhuis.

Route