Adres: Kerkstraat 138 7442 EH Nijverdal

Kerkstraat 138 is een groepswoning voor volwassenen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking en veel behoefte aan verpleging en verzorging. In Kerstraat 138 is plek voor 20 bewoners.

De woning

Kerkstraat 138 ligt in Nijverdal. Het is een gezellige groepswoning. Je deelt met je medebewoners een sfeervolle woonkamer, keuken en badkamer.  Je hebt wel je eigen slaapkamer.  

De woning is op maat gemaakt om je met een rolstoel te kunnen bewegen door de woning. Er zijn grote deuren en brede gangen. Ook zijn er til- en hulpmiddelen, zoals een hoog-laag bad en snoezelmateriaal. Daarnaast is er gezamenlijke tuin waar je lekker buiten kunt zitten en genieten van de frisse lucht of de zon.

Voorzieningen

Eigen slaapkamer
Gezamenlijke woonkamer, keuken en badkamer(s)
Gezamenlijke tuin
Wifi
Radio & TV in de gezamenlijke woonkamer
Rolstoeltoegankelijk
Recreatieve activiteiten

Begeleiding

We vinden het ontzettend belangrijk dat jij je begrepen én thuis voelt bij ons. Daarom zorgen we voor persoonlijke ondersteuning die past bij jouw behoefte. Onze begeleiders zijn dichtbij en zorgen voor rust en overzicht, zodat jij je ontspannen en veilig voelt.

LACCS

In deze woning werken we met de begeleidingsmethodiek LACCS. Deze bestaat uit de vijf gebieden: lichamelijk welbevinden, alertheid, contact, communicatie en stimulerende tijdsbesteding (LACCS). Het gaat allemaal over menselijke behoeften: een lijf zonder pijn, lekker slapen, dingen doen die je leuk vindt, zo nu en dan iets nieuws ondernemen, je begrepen, geliefd en gewaardeerd voelen, en verbonden zijn met de mensen om je heen. Alle gebieden zijn even belangrijk voor een kwalitatief goed leven.

Fijne daginvulling

Samen met jou werken we aan een zo fijn mogelijke daginvulling. We doen belevingsgerichte activiteiten in de woning. Hierbij zijn ontspanning, gevoel, beleving en het stimuleren van de zintuigen heel belangrijk. Denk aan: lekker dobberen in het water, snoezelen of luisteren naar vogelgeluiden.

Omgeving

Deze woning staat in Nijverdal. Er is een supermarkt in de buurt en een park waar je kunt wandelen.

Openbaar vervoer

Er is een bushalte op loopafstand.

Parkeren

Je kunt parkeren in de straat.

Route

Ook bij ons wonen?

Wij kijken graag met jou mee of er een woning is die bij jou past. Neem contact op met ons CliëntServiceBureau. Zij helpen jou graag verder!

088 – 430 44 44Mail ons