Adres: Bastenakenstraat 8-10 7559 NZ Hengelo

Bastenakenstraat 8-10 is een groepswoning voor volwassenen en ouderen met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking. In Bastenakenstraat 8-10 is plek voor 10 bewoners.

De woning

Bastenakenstraat 8-10 ligt in de wijk Slangenbeek in Hengelo. Het is een gezellige groepswoning. Je deelt met je medebewoners een sfeervolle woonkamer, keuken en badkamer(s). Je hebt wel je eigen slaapkamer.  Daarnaast is er een gezamenlijke omheinde tuin waar je lekker buiten kunt zitten en genieten van de frisse lucht of de zon.

De woning is op maat gemaakt om je met een rolstoel te kunnen bewegen door de woning. Er zijn grote deuren en brede gangen. Ook zijn er til- en hulpmiddelen, zoals een hoog-laag bad en snoezelmateriaal.

Voorzieningen

Eigen slaapkamer
Gezamenlijke woonkamer(s), keuken en badkamer(s)
Gezamenlijke omheinde tuin
Wifi
Radio & TV
Rolstoeltoegankelijk
Recreatieve activiteiten

Begeleiding

We vinden het ontzettend belangrijk dat jij je begrepen én thuis voelt bij ons. Daarom zorgen we voor persoonlijke ondersteuning die past bij jouw behoefte. Onze begeleiders zijn dichtbij en zorgen voor rust en overzicht, zodat jij je ontspannen en veilig voelt.

Triple-C

In deze woning werken we met de methodiek Triple-C. Dit is een begeleidingsmethodiek die uitgaat van menselijke behoeften. We zorgen er samen met jou voor dat je een zo gewoon mogelijk leven kunt leiden, ondanks je beperking. Dat doen we door samen successen te vieren, hoe klein ook. Daardoor groeit jouw vertrouwen, heb je minder stress en zorgen we ervoor dat problematisch gedrag naar de achtergrond verdwijnt.

Fijne daginvulling

Samen met jou werken we aan een zo fijn mogelijke daginvulling. Dat zijn activiteiten bij dagbesteding De Leuvenstraat, om de hoek. Hier doen we onder andere snoezelactiviteiten. We laten je genieten, ervaren en beleven door te voelen, ruiken, zien en proeven. Ook doen doen we spelletjes, creatieve activiteiten of gaan we wandelen. Samen kijken we waar jij blij van wordt en hoe jij een zo fijn mogelijk leven kunt leiden.

Omgeving

Deze woning staat in de wijk Slangenbeek in Hengelo. Er is een winkelcentrum in de buurt met onder andere een bakker, een slager en een supermarkt. In het nabijgelegen park kunnen je genieten van de natuur.

Openbaar vervoer

Er is een bushalte op loopafstand.

Parkeren

Je kunt parkeren in de straat.

Route

Ook bij ons wonen?

Wij kijken graag met jou mee of er een woning is die bij jou past. Neem contact op met ons CliëntServiceBureau. Zij helpen jou graag verder!

088 – 430 44 44Mail ons