Adres: Amelinklaan 26 7524 GA Enschede

Amelinklaan 26 is een groepswoning voor volwassen met een matige tot ernstige verstandelijke beperking, met moeilijk verstaanbaar gedrag. In Amelinklaan 26 is plek voor 8 bewoners.

De woning

Amelinklaan 26 ligt op zorgpark ’t Bouwhuis in Enschede. Het is een gezellige groepswoning. Je deelt met je medebewoners een sfeervolle woonkamer, een ruime keuken en badkamer(s). Je hebt wel je eigen slaapkamer. 

Daarnaast heeft een aantal bewoners een eigen woon-slaapkamer en drie bewoners hebben een eigen woon-slaapkamer inclusief badkamer en toilet. Er is een gezamenlijke tuin waar je samen met je medebewoners lekker buiten kunt zitten. Tevens zijn er eigen terrassen die gekoppeld zijn aan de gezamenlijke tuin.

Voorzieningen

Eigen slaapkamer
Gezamenlijke woonkamer(s), keuken en badkamer(s) en aantal appartementen
Gezamenlijke tuin en eigen terrassen
Wifi
Radio & TV
Rolstoeltoegankelijk
Recreatieve activiteiten

Begeleiding

We vinden het ontzettend belangrijk dat jij je begrepen én thuis voelt bij ons. Daarom zorgen we voor persoonlijke ondersteuning die past bij jouw behoefte. Onze begeleiders zijn dichtbij en zorgen voor rust en overzicht, zodat jij je ontspannen en veilig voelt.

Triple-C

In deze woning werken we met de methodiek Triple-C. Dit is een begeleidingsmethodiek die uitgaat van menselijke behoeften. We zorgen er samen met jou voor dat je een zo gewoon mogelijk leven kunt leiden, ondanks je beperking. Dat doen we door samen successen te vieren, hoe klein ook. Daardoor groeit jouw vertrouwen, heb je minder stress en zorgen we ervoor dat problematisch gedrag naar de achtergrond verdwijnt.

Fijne daginvulling

Samen met jou werken we aan een zo fijn mogelijke daginvulling. Dat kunnen activiteiten in de woning zijn. Of op een andere locatie. Denk aan werken met dieren, inpakwerk, klusjes doen of creatief bezig zijn met klei of verf. In je vrije tijd ondernemen we ook veel leuke en gezellige activiteiten, zoals wandelen, fietsen of ergens een ijsje eten.

Omgeving

Deze woning staat op zorgpark ’t Bouwhuis. Je hebt er veel vrijheid. En er is mooie natuur in de buurt. Alle voorzieningen liggen in de buurt van de woningen, zoals een ontmoetingsplek, een zwembad en een kinderboerderij. Je kunt er rustig en veilig fietsen en wandelen.

Openbaar vervoer

Er is een bushalte ter hoogte van Voortsweg 339. Dit is ongeveer 1 kilometer lopen vanaf de ingang van zorgpark ‘t Bouwhuis.

Parkeren

Er is een centrale parkeerplaats op Welnaweg 100. Daar kun je gratis parkeren.

Route

Ook bij ons wonen?

Wij kijken graag met jou mee of er een woning is die bij jou past. Neem contact op met ons CliëntServiceBureau. Zij helpen jou graag verder!

088 – 430 44 44Mail ons