In navolging op het grote succes van voorgaande edities, hebben we op

vrijdag 17 mei wederom attractiepark de Waarbeek in Hengelo tussen 10.00 en 15.30 uur afgehuurd voor de doelgroep “mensen met een verstandelijke beperking” en de doelgroep “ouderen” die het leuk vindt een dagje uit te gaan en wellicht de “nostalgische kermis” nog eens willen herbeleven.

Stichting GOAL organiseert deze dag in nauwe samenwerking met een aantal “Spitsen” van stichting GOAL.

We willen jullie van harte uitnodigen om deel te nemen aan dit gezellige dagje uit!

 

Het park is deze dag speciaal voor deze doelgroepen gereserveerd. Dit betekent dat attracties zijn aangepast, de in- en uitstaptijd verruimd en er staan extra mensen bij de attracties om u te ondersteunen. Naast deze aanpassingen bieden wij nog een bakje patat met een snack, een ijsje en de hele dag door gratis koffie/thee of ranja aan. Naast vele nieuwe attracties is er extra theater en muziek op deze dag in het park. Dit alles voor slechts € 13,- per persoon, leden betalen € 8,- per persoon.

LET OP: Er is een gelimiteerd aantal kaarten, om te grote drukte te voorkomen.

Kaarten worden toegewezen op basis van binnenkomst van opgave!

Mocht u iets willen wat duurder is dan de waarde van de consumptiebon, dan moet u er rekening mee houden dat u moet bijbetalen. Bij de kraampjes met snoep of hebbedingetjes is het mogelijk om contant te betalen.

 

Vervoer:

De kosten voor het vervoer zijn explosief gestegen, we vragen daarom ook een eigen bijdrage voor het vervoer van €7.50 p.p.

Vooral de kosten voor het rolstoelvervoer zijn echt omhoog gegaan, hiervoor hebben we dan ook de volgende oplossing:

Zit je in een rolstoel en beschik jij over een regiotaxipas, en regel jij zelf het vervoer, dan krijg je het entree kaartje voor de waarbeek gratis.

Mocht dit niet kunnen, dan kun je alsnog gebruik maken van het vervoer dat door recreatie geregeld wordt, de kosten hiervoor zijn dan €7,50 p.p.

 

     

Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 17 mei
Tijd: van 10:00 – 15:30 uur
Waar: Waarbeek Hengelo
Rolstoeltoegankelijk
Neem geld mee

Aanmelden Waarbeekdag

"*" geeft vereiste velden aan

1
2
Gegevens cliënt(en)*
Klik op het plusje aan de rechterkant om nog een cliënt toe te voegen.
Naam cliënt
Cliëntnummer
Collectief vervoer?
Rolstoel? inklapbaar, duw of elektrisch?
 
Heb je bij deze activiteit extra mensen nodig om bijvoorbeeld een rolstoel te duwen. Vul dan hier het aantal extra mensen in.