Digitaal magazine 'Dichtbij'

Digitaal en interactief, met interessante verhalen, sfeervolle reportages en mooie beelden. Het magazine is er voor onze medewerkers en vrijwilligers, cliëntvertegenwoordigers en voor iedereen die geïnteresseerd is in onze organisatie. 

 

Door de coronacrisis is deze Dichtbij later verschenen dan we gepland hadden. Andere zaken kregen voorrang. We hebben allemaal moeten wennen aan een nieuwe realiteit, waarvan we niet weten hoe lang die zal duren. 

 

Ook de artikelen in deze Dichtbij moeten we vanwege de crisis van een kanttekening voorzien: de teksten zijn namelijk geschreven voordat de coronacrisis uitbrak. Daardoor is de manier van werken die in sommige artikelen beschreven wordt, nu niet de manier waarop er gewerkt wordt.

 

Zo zijn de reguliere spreekuren van de tandartsen tijdelijk stopgezet. En ook de collega’s van IAG en de vrijwilligers kunnen niet werken zoals ze dat gewend waren. Deze Dichtbij willen we u niet onthouden. Ondertussen verruimen we stap voor stap de genomen maatregelen. Uiteraard doen we dit volgens de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

 

In deze editie onder andere:

 • Expertise: de tandartsen, mondhygiënisten en assistentes
 • Leer-werklijnen: leren en werken op maat
 • Onderdeel van: MultiMedia werkplaats
 • Wij samen: Annie bij DAC Tubbergen
 • Vakmanschap: Intensieve Ambulante Gezinsbehandeling 

 

Laagdrempelig, eenvoudig in gebruik en altijd en overal 'Dichtbij'.

   

  Bekijk alle edities!

  'Dichtbij' ontvangen?

  Laat dan even je gegevens achter. Je ontvangt een mail zodra Dichtbij online staat.

  Geslacht  

  Voornaam 
  Achternaam 
  E-mail * 
  Relatie met
  De Twentse Zorgcentra

  Ik wil ook andere informatie ontvangen
  spam bescherming *
  * verplicht