Vrijwilliger worden bij De Twentse Zorgcentra?

Vrijwilligers bij De Twentse Zorgcentra zijn een zeer welkome aanvulling in het leven van onze cliënten. Medewerkers van De Twentse Zorgcentra doen wat ze kunnen. Maar voor net dat beetje extra, is het heel fijn dat er vrijwilligers zijn. De Twentse Zorgcentra heeft zo'n 600 vrijwilligers die bijvoorbeeld wandelen of fietsen met de cliënt, koffiedrinken of klussen op één van de locaties.

 

Daarnaast behoort een snuffel- of oriënterende stage ook tot de mogelijkheden binnen De Twentse Zorgcentra.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen het vrijwilligerswerk? Ga dan naar onze website Werken bij De Twentse Zorgcentra.

 

Werkwijze declareren reiskosten en onkosten vrijwilligers

  • De vrijwilliger stuurt het digitaal ingevulde reiskostenformulier het liefst elke maand met de mail naar crediteuren.administratie@detwentsezorgcentra.nl
  • Kosten die u eerder bij de groep hebt gedeclareerd, moeten nu ook op dit formulier gedeclareerd worden (dus niet meer bij de groep). Er is 1 formulier voor alle reiskosten.
  • Evt. kassabonnetjes, bewijsstukken digitaliseren en toevoegen.
  • De crediteurenadministratie zorgt dat de declaratie bij de coördinator vrijwilligerswerk terecht komt.
  • De coördinator vrijwilligerswerk tekent de declaratie en stuurt deze terug naar de crediteurenadministratie.
  • De crediteurenadministratie maakt het geld over naar de vrijwilliger
  • Vrijwilligers die geen emailadres/computer hebben, kunnen voorlopig het formulier per post versturen naar de crediteurenadministratie: De Twentse Zorgcentra, Antwoordnummer 1466, 7500 VB Enschede, t.a.v. crediteurenadministratie. De voorkeur van De Twentse Zorgcentra gaat uit naar digitaal declareren.

 

Het declareren van de reiskostenvergoeding en onkostenvergoeding is opgedeeld in twee verschillende delen:

1) Kilometers die u maakt van uw huis naar de werkplek en retour. Deze kilometers kunt u invullen bij het bovenste gedeelte van het reiskostenformulier

2) Kilometers die u maakt met een client in de auto of kilometers die u maakt voor de werkplek of de kosten die u maakt ten behoeve en in opdracht van de werkplek. Deze kosten kunt u op het onderste gedeelte van het formulier invullen.

 

Klik hier voor het reiskostendeclaratieformulier.