Vrijwilligersvacature: administratieve vrijwilliger bij DAC Schoolstraat
Nieuws

Vrijwilligersvacature: administratieve vrijwilliger bij DAC Schoolstraat

8 december 2017  |  deel dit bericht

Binnen de sector dagbesteding is bij DAC Schoolstraat van de locatie Almelo een vacature ontstaan voor een administratieve vrijwilliger (M/V) voor ondersteuning bij de kunstuitleen en voor administratieve werkzaamheden. Het is voor 4 uur per week (tijden in overleg).

 

Functie-informatie:

DAC Schoolstraat, gevestigd aan de Leemhorst, is een klein en sfeervol dagactiviteitencentrum. Hier werken enthousiaste cliënten die graag creatief bezig zijn met papier-maché, tekenen, textiel en weven. Zij zoeken een vrijwilliger die ons kan ondersteunen bij de kunstuitleen en de hierbij behorende taken o.a. inlijsten van schilderijen (samen met de cliënten) en administratieve werkzaamheden zowel op de computer als praktische werkzaamheden.

 

Wat wij vragen:

Bent u iemand:

  • Die ervaring heeft met inlijsten en administratief werk
  • Die affiniteit heeft met mensen met een verstandelijke beperking
  • Die 4 uur per week beschikbaar is tussen 9.00 en 15.30 uur

 

Wat wij bieden:

  • Wij bieden u een leuke vrijwilligersplaats
  • Wij hebben een WA en ongevallenverzekering
  • Wij bieden u een tegemoetkoming in de reiskosten
  • Wij bieden u een gratis lidmaatschap van de personeelsvereniging van De Twentse Zorgcentra
  • Volop waardering en een onbetaalbare ervaring
  • Om in aanmerking te komen voor een dienstverband binnen De Twentse Zorgcentra, is het noodzakelijk een Verklaring omtrent Gedrag te overhandigen. De aanvraagformulieren hiervoor ontvangt u van de coördinator vrijwilligerswerk.

 

Informatie en sollicitatie:

Voor meer informatie over deze functie kunt u bellen met Paula Oude Hengel, Coördinator Vrijwilligerswerk, telefoonnummer: 088-430 4315 of 06- 51277382.

 

 

ook in het nieuws

Terugblik op de Van Koetsveldlezing
7 december 2017
Op dinsdag 21 november jl. was de Van Koetsveldlezing!   Prof. Hans van Ewijk was dit jaar de centrale spreker. Een bevlogen man die, in al zijn rust en alleen op het podium, de toehoorders drie kwartier lang meenam in ‘Waardigheid en kwetsbaarheid’. Een spreker die niet meer nodig had dan dat wat hij vertelde. Hij raakte je. En soms was je hem kwijt. Want het thema waarover...
Kerstattenties 2017
6 december 2017
Aanstaande maandag begint de kerstman met het rondbrengen van de kerstattenties op de eigen werkplek van de medewerkers. Hij komt op maandag 11 december in Almelo (e.o.) langs, op dinsdag 12 december in Losser en hij bezoekt op donderdag 14 december zoveel mogelijk werkplekken in Enschede. Mocht je je kerstattentie ná die data nog niet hebben, dan is het per post onderweg naar je...
Voor u gelezen: Koplopers in de zorg
6 december 2017
Recentelijk is het boek 'Koplopers in de zorg 2017. Trends en thema's' uitgebracht. Het boek kan worden gezien als het vervolg op de eerste publicatie uit 2013. Het doel: het delen van kennis binnen de zorg. In het boek staat een artikel over De Twentse Zorgcentra.   Klik hier om het te lezen.