Algemene Ledenvergadering familievereniging LosserHof & ColckHof
Nieuws

Algemene Ledenvergadering familievereniging LosserHof & ColckHof

30 maart 2017  |  deel dit bericht

Om alvast in de agenda te noteren:

Op woensdag 26 april aanstaande is de Algemene Ledenvergadering van de Familievereniging de LosserHof & de ColckHof. Voor de pauze is het formele deel van de vergadering. Na de pauze zal Hans Kuipers van SCOT (Stichting Cliëntondersteuning Twente) iets vertellen over wat zij voor de familie kan betekenen. SCOT is een onafhankelijke instelling die in de Twentse gemeenten cliëntondersteuning biedt aan iedereen met een Wlz-indicatie (Wet langdurige zorg). Het belooft een interessante avond te worden. We rekenen op uw komst!

 

Klik hier voor meer informatie over SCOT.

ook in het nieuws

24 maart 2017
Tijdens de Informatiemarkt in Almelo en de Open Dag op 't Bouwhuis in Enschede is er gefilmd. Bekijk hier het resultaat:
Update werkzaamheden Blijdensteinbleekweg Enschede
23 maart 2017
De werkzaamheden aan de Blijdensteinbleekweg, de toegangsweg naar ’t Bouwhuis in Enschede, verlopen voorspoedig. De weg is weer open voor alle INKOMEND verkeer. De tijdelijke ingang aan de Oldenzaalsestraat is weer dicht. De uitgang blijft voorlopig nog zoals deze nu is (aan de Oldenzaalsestraat).
Gezocht: Voorzitter Centrale CliŽntenraad
23 maart 2017
De Centrale Cliëntenraad van De Twentse Zorgcentra is op zoek naar een Voorzitter. Geïnteresseerd? Kijk dan hier voor meer informatie. A.s. zaterdag verschijnt de advertentie in Dagblad Tubantia.   Functie-omschrijving “Net als ieder ander mens heb ik het recht om te bepalen hoe ik mijn leven wil inrichten. Ik wil graag dat mensen echt naar me luisteren en mij respecteren...
vragen?

Neem contact op met het CliŽntServiceBureau 088 430 4444