Verhalen corona 21 april
Nieuws

Verhalen corona 21 april

21 april 2020  |  deel dit bericht

Lees hier mee met verhalen uit de pers en de organisatie en van vrijwilligers en verwanten. Er is een aparte pagina met alle informatie over het coronavirus, ideeën voor thuisrecreatie, antwoorden op veelgestelde vragen en ideeën om contact te houden met verwanten. Klik hier.

 

VERHALEN:

* Een medewerker van restaurant de LosserHof ontving van de bibliotheek in Losser tijdschriften voor op de LosserHof (zie foto).

 

* Een groet van de burgemeester aan de bewoners van de LosserHof. Bekijk het filmpje hier.

 

* Een speciale boodschap van Stichting Goal. Bekijk de boodschap hier.

 

* Vrijdag 24 april is de online Paas bingo op de ColckHof. De Bingo zal voor iedereen te volgen zijn. Het tempo ligt laag. Het is belangrijk dat cliënten zich vooraf aanmelden. Klik hier voor meer informatie.

 

* De Luisterlijn van Bureau Zeggenschap is in de lucht. Door het coronavirus moeten cliënten veel thuis zijn. Zij kunnen niet naar de dagbesteding of naar werk. Er mag helaas voorlopig ook geen bezoek komen. We kunnen ons voorstellen dat cliënten graag met iemand willen praten. Of dat cliënten tips willen over wat ze thuis kunnen doen. Kent u of ben jij een cliënt die graag een praatje wil maken? Dat kan! De Luisterlijn kan elke werkdag gebeld worden tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Het nummer is 088 430 68 88.

 

* Elke vrijdagavond organiseert Recreatie op hun facebookpagina het vrijdagavond (thuis) café. Soms zullen dit liveoptredens zijn, maar soms zullen er ook optredens die eerder zijn opgenomen worden uitgezonden. Het vrijdagavond (thuis) café is van 19.00 tot 20.00 uur.

meer nieuws

 
19 mei 2020