Praktische informatie

Wanneer: vrijdag 19 april
Tijd: van 13:30 – 16:00 uur
Waar: Trainingscentrum FC Twente, Hengelo
Neem zelf je lunch mee

Beste voetballers en supporters,

Het is inmiddels een echte traditie waar ze zowel bij DTZC als bij FC Twente ENORM blij mee zijn: Het Sander Boschkertoernooi!! Ook dit jaar gaat het weer gebeuren! Dus haal de voetbalschoenen maar vast uit de kast om straks met de helden van FC Twente te voetballen.

Op Vrijdag 19 april om 13.30 uur gaat het voetbalspektakel weer plaatsvinden. En natuurlijk zou het gááf zijn, als jij er ook bij bent!!

Er zijn twee opties:

  1. Je wilt mee voetballen met het toernooi, meld je dan aan via deze website van Recreatie De Twentse Zorgcentra.
  2. Je wilt niet mee voetballen maar wel komen kijken en aanmoedigen, dan je hoef je jezelf niet aan te melden (tenzij je met het collectief vervoer mee gaat) maar ben je deze middag ook van harte welkom!
  • Mensen die zich hebben aangemeld voor het collectief vervoer (is alleen geschikt voor mobiele mensen), moeten op de volgende plek instappen;

LosserHof om 12.00 uur bij P1

’t Bouwhuis om 12.15 uur op de grote parkeerplaats (bij het bushokje)

  • De mensen die zelfstandig komen moeten naar het trainingscomplex, van FC Twente oftewel, het FBK stadion. Adres: Kuipersdijk 46 in Hengelo.
  • Er is een candybar en een drankstand aanwezig (dus géén broodjes) Neem dus zelf je lunch en eventuele (pre-) medicatie mee.
  • De toiletten op het trainingscomplex zijn in het hoofdgebouw, zo’n 150 meter van het speelveld. Het is dus van belang dat je “op tijd gaat”, als je moet.
  • Wij gaan er vanuit dat groepsleiding hun eigen cliënten goed in de gaten houden en ingrijpen bij eventuele ongeregeldheden.
  • Er is een EHBO aanwezig voor eventuele kwetsuren o.i.d.

Nog even een tip: Om indruk te maken op de FC Twente spelers moet je natuurlijk goed voorbereid zijn. Schoentjes gepoetst, sportkleding gewassen en een afgetraind lijf!! Zet ‘m op!!

Let op: er worden tijdens dit evenement foto’s en filmmateriaal gemaakt, mag jij hier niet op dan kun je helaas niet deelnemen.

 

Let op!

Bij het invullen van het aanmeldformulier kan je meerdere cliënten in een aanmelding toevoegen. Dat scheelt je veel werk.  Hoe doe je dat?

Klik op het plusje aan de rechterkant van de (cliënt)regel. Er verschijnt dan een volgende regel die je weer kan invullen voor de volgende cliënt.