Theatervoorstelling 'lastige ouders' 22 mei 2023
Nieuws

Theatervoorstelling 'lastige ouders' 22 mei 2023

25 april 2023  |  deel dit bericht

Op 22 mei 2023 biedt De Twentse Zorgcentra de voorstelling ‘Lastige Ouders’ aan bij TafeltjeVier op zorgpark 't Bouwhuis in Enschede. Een interactieve theatervoorstelling voor iedereen. Voor ouders, broers en zussen én de mensen om hen heen; familie, vrienden en zorgprofessionals.

 

Lastige ouders

Dit is het verhaal van een moeder en een vader. Ouders van de liefste jongen ter wereld. Hij kan vreselijk goed zwemmen en kijkt recht in je ziel. Veertien jaar is hij. Maar zijn hoofd zit zo vol herrie dat hij misschien wel altijd twee zal blijven. In Lastige Ouders nemen zij je mee in hoe het is om met een kind te leven dat voortdurende zorg nodig heeft. Een persoonlijk verhaal over hoe groot liefde en geluk kunnen zijn. Als moeder van een verstandelijk gehandicapt kind is actrice Marike van Weelden ervaringsdeskundige. Samen met theatermaker Pieter Tiddens heeft zij haar dagboeken bewerkt tot de voorstelling Lastige Ouders. Om een representatief en breed beeld te schetsen, spraken Marike en Pieter in de voorbereiding met diverse ouders en hulpverleners over hun ervaringen met gehandicapte kinderen. Deze ervaringen zijn verwerkt in het verhaal van de voorstelling.

 

Bekijk hier een trailer over de voorstelling.

 

Waar en wanneer

Datum: Maandag 22 mei 2023

Locatie: TafeltjeVier, zorgpark 't Bouwhuis, Welnaweg 100, Enschede. Parkeren op P1 en P2 bij de hoofdingang. Volg daarna de borden naar TafeltjeVier.

Tijd: Inloop 18.45 uur. Aanvang voorstelling 19.30 uur.

Kosten: Geen

 

Tijdens de inloop en na afloop van de voorstelling kun je spreken met (andere) ouders, familieleden en professionals.

 

Wij werken met opgave vooraf. Je kunt je aanmelden via onderstaand formulier.

meer nieuws