Ophalen kerstgeschenk voor medewerkers en vrijwilligers
Nieuws

Ophalen kerstgeschenk voor medewerkers en vrijwilligers

25 november 2022  |  deel dit bericht

Alle medewerkers en vrijwilligers (die op 1 december in dienst zijn bij De Twentse Zorgcentra) zijn van harte welkom om op dinsdag 13 december, woensdag 14 december of donderdag 15 december hun kerstgeschenk op te komen halen. Hoe de organisatie rondom het ophalen van het kerstgeschenk er uitziet, staat verderop in dit bericht. De komende dagen ontvangen de medewerkers en vrijwilligers per post een uitnodigingsbrief (op naam). Deze brief is het ophaalbewijs voor het kerstgeschenk.

 

Data, tijden en locaties

Het kerstgeschenk kan opgehaald worden op de volgende data, tijden en locaties:
- dinsdag 13 december 2022 van 10.00 - 17.00 uur: ’t Bouwhuis, TafeltjeVier, Welnaweg 100 te Enschede
- woensdag 14 december 2022 van 10.00 - 17.00 uur: HeerlijkHappy, den Alerdinck 2 te Almelo
- donderdag 15 december 2022 van 10.00 - 17.00 uur: de LosserHof, restaurant LosserHof, Oldenzaalsestraat 134 te Losser

 

Aanmelden
Het is de bedoeling dat medewerkers en vrijwilligers zich aanmelden voor het ophalen van hun kerstgeschenk om wachtrijen en filevorming te voorkomen. Dit werkt als volgt:

Ga naar de aanmeldpagina Kerstgeschenk 2022.

Per dag zijn tijdsblokken ingericht van 15 minuten. Iedereen kan zelf een dag, locatie en tijd uitkiezen waarop hij of zij wil komen. Medewerkers en vrijwilligers zijn hierbij niet gebonden aan hun werklocatie. Let op: vol = vol!

 

Mocht een medewerker of vrijwilliger niet in de gelegenheid zijn om zelf langs te komen, dan kan hij of zij een collega vragen om het kerstgeschenk op te halen. De bedoeling is dat diegene dan de uitnodigingsbrief meeneemt van de persoon voor wie het kerstgeschenk opgehaald moet worden. Als iemand zelf niet komt, dan hoeft diegene zich ook niet aan te melden. Er worden geen kerstgeschenken opgestuurd en er zijn ook geen cadeaubonnen beschikbaar.

 

Parkeren
Parkeren kan op de parkeerplaatsen op de locaties. Er zijn verkeersregelaars aanwezig. Zij geven aanwijzingen voor het parkeren van auto of fiets.

 

Vragen?
Zijn er vragen over het ophalen van het kerstgeschenk? Of is op maandag 5 december de uitnodigingsbrief nog niet binnen? Medewerkers en vrijwilligers kunnen dan mailen naar kerstgeschenk@detwentsezorgcentra.nl

meer nieuws