Nieuws

Vertrek Annamiek van Dalen, voorzitter Raad van Bestuur

02 november 2022  |  deel dit bericht

Annamiek van Dalen, voorzitter Raad van Bestuur van De Twentse Zorgcentra heeft te kennen gegeven per 1 mei 2023 te willen stoppen. Het is haar wens om na ruim 44 jaar werken en vanwege het bereiken van de 65-jarige leeftijd meer tijd voor haarzelf en haar gezin te hebben en te gaan genieten van andere dingen in het leven.

 

De Raad van Toezicht en allen die betrokken zijn bij De Twentse Zorgcentra hebben met Annamiek plezierig kunnen samenwerken. Mede dankzij haar inzet is een ingrijpende transitie binnen De Twentse Zorgcentra in gang gezet met het oog op een stevige positie in een dynamisch krachtenveld waar cliënten en verwanten zich thuis kunnen voelen, en waar medewerkers en vrijwilligers een fijne werkplek hebben. De wijze waarop Annamiek de afgelopen jaren als voorzitter van het bestuur mede sturing heeft gegeven aan De Twentse Zorgcentra verdient veel waardering.

 

Leontine Verhoeven zal per 1 mei 2023 de positie van voorzitter Raad van Bestuur van Annamiek overnemen. De Raad van Toezicht is verheugd dat zij in Leontine Verhoeven een goede opvolgster heeft gevonden.

 

Annamiek en Leontine waren de afgelopen jaren samen een goed team. Voor het vervullen van de ontstane bestuursfunctie is een extern bureau ingeschakeld die de procedure voor de werving & selectie van een nieuw lid voor de Raad van Bestuur begeleidt.

meer nieuws