Opening/Open Huis het Otium in Enschede
Nieuws

Opening/Open Huis het Otium in Enschede

31 oktober 2022  |  deel dit bericht

Op donderdag 17 november van 15.30 tot 16.30 uur is het Open Huis van dagbesteding het Otium aan de Amelinklaan 7 op zorgpark ’t Bouwhuis in Enschede. Om 15.30 uur staat er een kort officieel moment op het programma. De officiële opening van het Otium vindt eerder op de middag al plaats en is alleen voor genodigden.

 

Sinds de verhuizing van deze dagbesteding vanuit ’t Trefpunt is er hard gewerkt om de nieuwe locatie een passende indeling en uitstraling te geven. De mooie ruime groepsruimtes hebben een nieuw interieur gekregen en er is een nieuwe naam gekozen voor deze dagbesteding. Wil je het Otium met eigen ogen komen bewonderen? Je bent van harte welkom!

 

Bekijk hier de uitnodiging.

 

Het Otium
Bij het Otium bieden ze dagbesteding aan cliënten die behoefte hebben om het leven in iets een rustiger tempo te ervaren. De daginvulling moet echter nog steeds zinvol zijn. Daarom bieden zij een gevarieerd en uitdagend aanbod van activiteiten aan. Voornamelijk in groepsverband, maar er is er ook ruimte om individuele activiteiten te doen. Denk aan samen spelletjes spelen, heerlijk bezig zijn met muziek of creatieve activiteiten.

Maar ook gymmen en wandelen staan op het programma. Samen plezier beleven staat centraal waarbij de medewerkers de deelnemers zoveel mogelijk ook betrekken bij de dagelijkse gang van zaken. De eigen inbreng staat centraal. Bij het Otium bieden ze de deelnemers de ruimte om zelf aan te geven wat ze graag willen doen en welke ontwikkeling ze door willen maken.

meer nieuws