Dementietafel 12 oktober 2022
Nieuws

Dementietafel 12 oktober 2022

23 september 2022  |  deel dit bericht

Dit is een uitnodiging voor cliëntvertegenwoordigers, familie, mantelzorgers, vrijwilligers en hulpverleners van mensen met een verstandelijke beperking en ouderdomsproblemen waaronder dementie.

 

Ben je op welke wijze dan ook betrokken bij deze doelgroep, geef jezelf dan op en schuif aan tafel! Stel je vragen, luister of praat mee. Deze keer vertelt ervaringsdeskundige Greet over alzheimer en mantelzorg op woensdag 12 oktober aanstaande van 19.00 - 21.00 uur, in het Kulturhus, Marktstraat 23 in Borne.

 

Greet schetst met haar boek ‘Down Hill’ een helder beeld van de impact die de ziekte van Alzheimer heeft op het leven van haar zoon met het Syndroom van Down en zijn omgeving. Aan de hand van fragmenten uit haar boek neemt Greet je mee in haar verhaal. Het boek ‘Down Hill’ is deze avond verkrijgbaar. Kosten zijn 15 euro (contant). Pinnen is niet mogelijk.

 

De Dementietafel is een plek waar je in een ongedwongen en open sfeer elkaar kunt ontmoeten en je ervaringen kunt delen. Ook kun je antwoorden krijgen op vragen die gaan over zorg, ondersteuning en omgang. Dit onder het genot van een kopje koffie of thee.

 

Programma:

19.00 uur Start van de avond, zaal open vanaf 18.45 uur
19.05 uur Opening en korte inleiding
19.15 uur Greet vertelt over haar boek 'Down Hill'
20.00 uur Pauze
20.15 uur Gespreksgroepen
21.00 uur Afsluiting

 

Aanmelden:

Je kunt je, tot uiterlijk 5 oktober, aanmelden voor de Dementietafel bij Karin Padberg, ka.padberg@aveleijn.nl

 

Meer informatie:

Je kunt je richten tot Danielle Oosterling, d.oosterling@aveleijn.nl


Klik hier voor de uitnodiging.

Klik hier voor de poster.

meer nieuws

 
7 september 2022