Werkzaamheden Oldenzaalsestraat bij LosserHof
Nieuws

Werkzaamheden Oldenzaalsestraat bij LosserHof

07 juli 2022  |  deel dit bericht

De provincie Overijssel gaat werkzaamheden uitvoeren aan de N734 tussen Oldenzaal en Losser. Op het midden van de weg binnen de bebouwde kom van Oldenzaal en Losser wordt een bruin geel gekleurde verflaag aangebracht. Daarom wordt de N734 twee avonden/nachten afgesloten. Dat heeft gevolgen voor de toegang naar de LosserHof voor autoverkeer. Fietsers kunnen gedurende de hele periode vanuit beide richtingen het terrein bereiken.

 

Hoe is de LosserHof bereikbaar voor autoverkeer?
Tussen dinsdag 19 juli 19.00 uur en woensdag 20 juli 06.00 uur is de LosserHof bereikbaar vanuit Losser (kleurcoating wordt aangebracht in de bebouwde kom van Oldenzaal).
Tussen woensdag 20 juli 19.00 uur en donderdag 21 juli 06.00 uur is de LosserHof bereikbaar vanuit Oldenzaal (kleurcoating wordt aangebracht in de bebouwde kom van Losser).

Bezoekers, leveranciers en medewerkers met de auto moeten dus 1 of 2 avonden een alternatieve route rijden om het zorgpark te kunnen bereiken.

 

De uitvoering kan alleen doorgaan bij droge weersomstandigheden. Tijdens de werkzaamheden worden er omleidingen ingesteld voor het autoverkeer. Ook zijn er verkeersregelaars aanwezig.

meer nieuws