TruckRun 2022 op 18 juni a.s.
Nieuws

TruckRun 2022 op 18 juni a.s.

14 juni 2022  |  deel dit bericht

Op zaterdag 18 juni 2022 organiseert De Twentse Zorgcentra samen met de Tukker Truckers voor de 30e keer de TruckRun. Na een afwezigheid van 2 jaar vanwege corona vindt het evenement dit jaar weer plaats. Honderden vrachtwagens rijden een tocht dwars door Twente vanaf de Grolsch Veste in Enschede.

 

De TruckRun is een jaarlijks terugkerend evenement voor mensen met een verstandelijke beperking, waarbij zij als bijrijder meerijden in een vrachtwagen. Het is voor cliënten van De Twentse Zorgcentra en andere zorginstellingen een dag waar ze ontzettend naar uitkijken en enorm van genieten.

 

Ook dit jaar vertrekken de vrachtwagens rond 12.00 uur vanaf de Grolsch Veste. Het startschot wordt gegeven door Annamiek van Dalen, raad van bestuur van De Twentse Zorgcentra. Aansluitend vertrekken de vrachtwagens voor hun tocht dwars door Twente. Er wordt in 8 colonnes van zo’n 50 vrachtwagen gereden. Bij de Grolsch Veste zijn gedurende de hele dag leuke activiteiten, waaronder optredens van diverse artiesten. Ook is er een markt met producten die gemaakt zijn door de cliënten van dagbestedingsgroepen van De Twentse Zorgcentra. Iedereen is van harte welkom bij de Grolsch Veste of langs de route!

 

Bekijk hier het bericht in de Tubantia.

Bekijk hier de route:

meer nieuws