Opbrengst Ronken & Vonken Rally 2022 voor De Twentse Zorgcentra
Nieuws

Opbrengst Ronken & Vonken Rally 2022 voor De Twentse Zorgcentra

08 juni 2022  |  deel dit bericht

Op zaterdag 2 juli vindt de Ronken & Vonken Rally plaats; een benefiet tourrit door Twente. De opbrengst van de 2022-editie wordt besteed aan duofietsen voor onze bewoners.

 

De Ronken & Vonken rally is een ontspannen tourrit zonder wedstrijdelementen of tijdslimiet voor zowel klassieke als moderne auto’s en motoren. De start en finish is op het terrein van Vliegveld Twente. De route voert langs verschillende regionale innovators in mobiliteit. Fundraising voor het goede doel, genieten van het Twentse landschap, verkennen van nieuwe vormen van mobiliteit en elkaar ontmoeten tijdens de borrel en BBQ na afloop staan voorop. De rally wordt georganiseerd door de Rotaryclubs en Rotaract in Enschede en Hengelo.

 

“Mobiliteit is in transitie. Van fossiel naar andere vormen van aandrijving, zoals hybride, elektrisch of waterstof. In Twente gebeurt veel op dit gebied, zoals de solar- en waterstofteams van de UT. Met de Ronken & Vonken rally willen we deze transitie in beeld brengen, door met respect voor het historisch mobiele erfgoed naar de toekomst te kijken”, aldus voorzitter Jeroen van Vugt. Hij sluit zijn oproep om mee te rijden af met “we koppelen deze rally aan mobiliteit voor bewoners van De Twentse Zorgcentra, zodat zij heerlijk door de natuur kunnen fietsen en mobiel zijn om te gaan waar ze willen.”

 

De Ronken & Vonken Rally is een initiatief van stichting Rotary Wings & Wheels. Deze stichting stelt zich ten doel om door middel van mobiliteitsgerelateerde evenementen geld in te zamelen voor goede doelen.

 

Meer informatie en inschrijving via www.ronkenenvonkenrally.nl

meer nieuws