Expositie Artdesch bij Brok Interieur
Nieuws

Expositie Artdesch bij Brok Interieur

25 april 2022  |  deel dit bericht

Van dinsdag 26 april tot en met donderdag 28 juli is de expositie ‘De Geluksvogel’ te bezichtigen bij Brok Interieur in Hengelo. De tentoonstelling is ingericht met werk van ruim 20 kunstenaars van Artdesch, één van de ateliers van De Twentse Zorgcentra. Te zien zijn de mooiste schilderijen, heel fraaie naaldkunstwerken en prachtige voorwerpen van keramiek; allemaal gemaakt naar aanleiding van het thema ‘Landschap’. Speciaal voor deze expositie zijn ook exclusieve kussens met de hand gemaakt en voorzien van unieke knopen van keramiek.

 

Binnen deze bijzondere tentoonstelling is er speciale aandacht voor ronde kunstwerken. Daar is het ronde schilderij van deelnemer Shun-Yie het uitgangspunt voor geweest. Haar landschap met een Chinese pagode werd op veel verschillende manieren nagemaakt of vormde de inspiratie voor andere ronde kunstwerken. Op dit schilderij is ook ‘De Geluksvogel’ te zien. De expositie is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de woonwinkel aan de Drienerstraat.

 

Artdesch

In de werkplaatsen van Artdesch worden kunst en kunstzinnige producten gemaakt. Ook is er bij Artdesch een kunstuitleen en cadeauwinkel aanwezig; eigen werk wordt hier verhuurd en verkocht. Artdesch is gevestigd aan de Leemhorst 14 in Almelo.

Meer informatie over Artdesch is te vinden op de website www.artdesch.nl

meer nieuws