Heracles op bezoek!
Nieuws

Heracles op bezoek!

21 december 2021  |  deel dit bericht

Op maandag 20 november kwam de grote bus van Heracles voorrijden bij de kinderen van Burcht 76 en 78 in Almelo. Wat een verrassing! Voor alle kinderen werd een grote doos met cadeaus bezorgd en zij mochten de spelersbus bekijken.

 

Omdat het bijna kerst is, had Heracles een leuke actie bedacht. Zij wilden alle kinderen zien glimlachen en kozen daarom een aantal adressen om te bezoeken. De groepen van de Burcht waren ook één van deze locaties. En wat een feest was dat! De kinderen zaten ruim een uur voor aankomst al met de neuzen aan de ramen geplakt en wat duurde dat wachten lang! De time-timers werkten niet en de adrenaline schoot ze door het lijf. Geen begeleider die hier nog invloed op had!

 

Toen de bus ein-de-lijk voor kwam rijden, schoot iedereen zijn jas aan en werd de deur opengegooid. Daar stond het team van Heracles met een grote doos! Deze werd overhandigd aan de kinderen en zij werden uitgenodigd om in de bus te komen kijken. Die was helemaal versierd met slingers en lampjes en er mocht zelfs getoeterd worden!

 

Na ongeveer 20 minuten reed de bus weer weg, ging de groep eerst lekker eten om daarna met de beide kindergroepen alle cadeautjes te openen! Wat een heerlijk avondje zo voor de kerst.

Heracles op bezoek!

meer nieuws

 
21 december 2021