Aanmelden Kerst-drive-thru vanaf nu mogelijk!
Nieuws

Aanmelden Kerst-drive-thru vanaf nu mogelijk!

25 november 2021  |  deel dit bericht

Na een veelbewogen jaar is het alweer bijna tijd om de Kerstmuts op te zetten. Alle medewerkers en vrijwilligers (die op 1 december in dienst zijn) zijn van harte welkom om op dinsdag 14, woensdag 15 of donderdag 16 december het jaar feestelijk af te komen sluiten.

Dit jaar organiseert de kerstcommissie een fantastische Kerst-drive-thru bij Frans op den Bult in Deurningen. Volledig coronaproof!
Deze week ontvangen ale medewerkers en vrijwilligers per post een uitnodigingsbrief. Daar staat in hoe ze zich aan kunnen melden.

 

Bekijk hier het filmpje voor een korte impressie van de Kerst-drive-thru.

 

De duur van het programma, inclusief een ludieke eindshow, is ongeveer een uur. Aan het einde van de rit ligt er ook een kerstattentie klaar. Het is niet mogelijk om de Kerst-drive-thru over te slaan en alleen de kerstattentie op te halen. Als iemand niet in de gelegenheid is om door de Kerst-drive-thru te rijden, dan kan iemand die wél gaat gevraagd worden om de kerstattentie mee te nemen. Dit kan aangegeven worden in het aanmeldsysteem.

 

De kerstcommissie heeft er ontzettend veel zin in en ziet alle medewerkers en vrijwilligers graag op 14, 15 of 16 december in Deurningen!

 

Vragen
Zijn er vragen over de Kerst-drive-thru? Of is op woensdag 1 december de uitnodigingsbrief nog niet binnen? Mail dan naar kerstgeschenk@detwentsezorgcentra.nl of neem telefonisch contact op met 06 1415 0587 (maandag t/m donderdag tussen 13.00 en 16.00 uur).

meer nieuws

 
12 september 2021