Kerst-drive-thru voor medewerkers en vrijwilligers
Nieuws

Kerst-drive-thru voor medewerkers en vrijwilligers

09 november 2021  |  deel dit bericht

Na een veelbewogen jaar is het alweer bijna tijd om de Kerstmuts op te zetten. Alle medewerkers en vrijwilligers (die op 1 december 2021 in dienst zijn) zijn van harte welkom om op dinsdag 14, woensdag 15 of donderdag 16 december het jaar feestelijk af te komen sluiten. Gezellig samen met hun collega’s of met hun partner of gezin! (afhankelijk van de op dat moment geldende coronamaatregelen)

Dit jaar organiseert de kerstcommissie van De Twentse Zorgcentra een heuse Kerst-drive-thru bij Frans op den Bult in Deurningen. Op dinsdag 14, woensdag 15 of donderdag 16 december tussen 15.00 en 23.00 uur krijgt elke medewerker en elke vrijwilliger de kans een rit door deze fantastische Kerst-drive-thru te maken. De duur van het programma, inclusief de eindshow, is ongeveer een uur. Aan het einde van de rit ligt er ook nog een kerstattentie klaar.

 

Bezoekers wanen zichzelf tijdens de Kerst-drive-thru in een heus Winter Wonderland, ontmoeten de Kerstman en concurreren met de mensen in de auto’s voor en achter hen! Naast vermaak wordt er onderweg uiteraard voor jong en oud voor wat versnaperingen gezorgd. Stem de autoradio af op ‘’Noordpool FM’’ en draai het volume op 10! Deze Kerst-drive-thru staat garant voor het ultieme kerstgevoel, maar dan geheel coronaproof vanuit de auto.

 

Medewerkers en vrijwilligers: Noteer de data van de Kerst-drive-thru alvast in de agenda. Tezijnertijd volgt meer informatie over de aanmelding.

meer nieuws

 
12 september 2021