25-jarig jubileum Stadsboerderij Beeklust
Nieuws

25-jarig jubileum Stadsboerderij Beeklust

21 mei 2021  |  deel dit bericht

Onlangs bestond Stadsboerderij Beeklust 25 jaar en dit heugelijke moment is gevierd met (oud) medewerkers en betrokkenen op vrijdag 21 mei 2021 met in achtneming van de corona maatregelen. Tijdens dit feestelijke moment hebben de medewerkers eerst met zijn allen de dieren verzorgd en om 10.00 uur was het officiële moment met een toespraak en een cadeau. Wethouder van Rees was bij dit officiële moment aanwezig. Daarna was het tijd voor een hapje en drankje en een bingo. Vanwege de corona maatregelen konden er helaas geen externen aanwezig zijn bij dit moment. Stadsboerderij Beeklust wil bij deze sponsoren, donateurs, vrijwilligers, ondernemers en bezoekers die iets voor de Stadsboerderij hebben betekend in de afgelopen jaren, bedanken.

 

Het team van Stadsboerderij Beeklust is sinds 1996 actief bezig om de Stadsboerderij te beheren voor de inwoners van Almelo en omgeving. Zij ontvangen een bijdrage van gemeente Almelo en De Twentse Zorgcentra, maar zijn ook afhankelijk van donateurs. Meer informatie over doneren, vind je op www.stadsboerderijbeeklust.nl

 

Stadsboerderij Beeklust

Stadsboerderij Beeklust is aan de rand van het Beeklustpark Almelo gevestigd. De Stadsboerderij is openbaar toegankelijk en heeft een publieke functie. De Stadsboerderij wordt onderhouden door deelnemers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Deelnemers kunnen hier als dierverzorger, agrarisch medewerker, winkelmedewerker of facilitair medewerker aan de slag. In een enthousiast team, van gemiddeld 15 mensen, krijgen de deelnemers tijdens het werken op de Stadsboerderij voldoende kans om kwaliteiten te benutten.

 

Weer open

Vanaf 1e Pinksterdag gaat Stadsboerderij Beeklust weer open voor publiek. Er is wel een verplichte registratie bij de poort. Op 1e en 2e Pinksterdag is de Stadsboerderij open van 14.00 uur tot 17.00 uur. Verder doordeweeks van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 13.00 uur tot 15.00 uur. En in het weekend van 14.00 uur tot 17.00 uur.

meer nieuws