Dag van de Zorg
Nieuws

Dag van de Zorg

12 mei 2021  |  deel dit bericht

Vandaag is de dag van de zorg; de dag waarop medewerkers/vrijwilligers in de zorg in het zonnetje worden gezet. Helaas hebben we voor het tweede jaar op rij te maken met een lockdown, waardoor er niet veel kan. Om onze medewerkers en vrijwilligers toch een beetje het gevoel van vrijheid te geven én om ze te bedanken voor hun inzet voor onze cliënten, ontvangen ze een cadeautje. Het is een boekje met mooie fiets- óf wandelroutes. De helft van de medewerkers/vrijwilligers heeft het boekje 'Rondje wandelen in Overijssel' gekregen; de andere helft 'Rondje fietsen in Overijssel'. Er kan onderling geruild worden.

 

Wandelen en fietsen geeft energie en kracht. Even weg van alles, in de frisse buitenlucht, je gedachten op nul of juist de diepte in. Nieuwe dingen ontdekken of juist nog een keer langs gebaande paden. Wandelen en fietsen kan altijd en overal, alleen of samen.


Ben je medewerker of bent u vrijwilliger bij De Twentse Zorgcentra en heb je/hebt u ná zaterdag 15 mei nog niks ontvangen? Stuur dan een mail naar communicatie@detwentsezorgcentra.nl. Veel plezier met wandelen/fietsen!

meer nieuws