Ontdekdezorg week bij De Twentse Zorgcentra
Nieuws

Ontdekdezorg week bij De Twentse Zorgcentra

25 februari 2021  |  deel dit bericht

De Ontdekdezorg week, van 22 t/m 27 maart, wordt georganiseerd om potentiële zijinstromers en herintreders te interesseren voor een baan in de zorg én om mensen die al werkzaam zijn in de gehandicaptenzorg te enthousiasmeren voor onze specifieke doelgroepen. Tijdens deze week kan je (online) terecht bij De Twentse Zorgcentra.

 

Normaal kunnen geïnteresseerden langskomen, rondkijken, kennismaken en oriënteren tijdens de Open Dag. Dit jaar bieden we online workshops aan om je alsnog te helpen met jouw oriëntatie. We bieden drie verschillende workshops aan, gebaseerd op het leerwerktraject (BBL) en de ondersteuningsprofielen Intensieve Verpleging & Verzorging en Hoog Alerte Groepen.

 

Workshop BBL

Wil jij begeleider worden in de gehandicaptenzorg en ben je nog niet in bezit van een geldig diploma, máár wil je wel direct aan de slag? Dan sluit een leerwerktraject bij De Twentse Zorgcentra perfect aan bij jou! Een BBL-opleiding is bedoeld voor iedereen die zich graag wil laten (om)scholen naar de zorg voor een niveau 3 of niveau 4 opleiding. Meld je aan voor de workshop.

 

Workshop IV&V: Intensieve Verpleging en Verzorging

Bij Intensieve Verpleging en Verzorging zien we cliënten met een ernstig meervoudige beperking (EMB). Zij hebben zowel een ernstige verstandelijke beperking als lichamelijke beperkingen. Heb jij interesse in werken met de IV&V-doelgroep? In deze workshop vertellen we je er alles over.

 

Workshop Hoog Alerte Groepen

Binnen de Hoog Alerte Groepen zien we bij veel cliënten Moeilijk Verstaanbaar Gedrag (MVG). Moeilijk verstaanbaar gedrag is gedrag dat niet 1-2-3 te begrijpen is en dat zich uiten kan in onvoorspelbaarheid. Zie je dit als een uitdaging? Dan zien we je graag terug bij deze workshop.

 

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie over de workshops vind je hier. Je kan je voor de workshops opgeven tot en met dinsdag 16 maart. Let op! Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer weten? Neem dan contact op met onze afdeling Communicatie via Communicatie@detwentsezorgcentra.nl.

 

Jouw toegevoegde waarde als flexkracht / vakantiekracht

Voor de zomerperiode zijn wij voor het Flexplein van De Twentse Zorgcentra op zoek naar vakantiekrachten. Als vakantiekracht kan jij flexibel bij ons aan de slag als begeleider op onze woongroepen en doe je ervaring op voor de rest van je carrière als zorgprofessional.

Heb jij interesse in leuk vakantiewerk en wil jij deze zomer een zinvolle bijdrage leveren aan het leven van onze cliënten? Kijk dan op onze werkenbij site en reageer op de vacature voor vakantiekracht. Wil je meer weten over de mogelijkheden om via het Flexplein aan de slag te gaan? Schrijf je dan in voor de workshop Intensieve Verpleging & Verzorging of Hoog Alerte Groepen.

meer nieuws