Eerste bewoners De Twentse Zorgcentra gevaccineerd
Nieuws

Eerste bewoners De Twentse Zorgcentra gevaccineerd

27 januari 2021  |  deel dit bericht

De vaccinatie van de bewoners van de woongroepen in de regio Losser is vandaag van start gegaan. Aan het eind van deze week hebben alle bewoners van de regio Losser, die hier toestemming voor hebben gegeven en die onder behandeling staan van onze Medische dienst, de eerste van de twee vaccinaties gekregen. Over vier weken ontvangen zij vervolgens de tweede vaccinatie met het BioNtech/Pfizer-vaccin. Volgende week krijgen de bewoners van de woongroepen in de regio's Almelo en Enschede hun 1e prik. De vaccins hiervoor zijn inmiddels besteld.

 

Tegelijkertijd zijn deze week ook de eerste cliënten in Twente gevaccineerd die onder behandeling van een huisarts vallen. Een mooie mijlpaal die er toe moet bijdragen om corona onder controle te krijgen.

 

Als eerste werden de bewoners van Vlinderweg 5-7 en Middenweg 6-8 gevaccineerd. Beide woongroepen zijn zwaar getroffen door het coronavirus. Na de vaccinatie was er taart voor de bewoners.

 

Op de bijgevoegde foto's is de levering van de vaccins te zien en het klaarmaken van de spuiten. Ook de eerste inentingen staan op beeld en ... de taart.

meer nieuws