NLdoet 2021 verplaatst
Nieuws

NLdoet 2021 verplaatst

25 januari 2021  |  deel dit bericht

Het Oranje Fonds stelt NLdoet 2021 met 2,5 maand uit. Gezien de huidige coronabesmettingscijfers en de verlengde lockdown vindt het Fonds het niet verantwoord om de grootste vrijwilligersactie van Nederland door te laten gaan op 12 en 13 maart. NLdoet wordt daarom verplaatst naar het weekend van 28 en 29 mei.

 

De klussen die al zijn aangemeld, worden automatisch verplaatst naar 28 en 29 mei. De klussen van vrijdag 12 maart worden verzet naar vrijdag 28 mei en de klussen van zaterdag 13 maart naar zaterdag 29 mei.

 

Sandra Jetten, directeur Oranje Fonds: “Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die we al genomen hebben, laat de huidige situatie het niet toe om NLdoet in maart plaats te laten vinden. Klussen konden alleen aangemeld worden als ze voldeden aan de geldende coronamaatregelen. We hebben alle deelnemende organisaties hierover geïnformeerd en opgeroepen om activiteiten buiten te organiseren. Desondanks komt maart echt te vroeg. Daarom verplaatsen we NLdoet naar het laatste weekend van mei. We hopen dat er dan – op anderhalve meter afstand - meer mogelijk is, maar monitoren de ontwikkelingen rond het coronavirus vanzelfsprekend nauwlettend.”

meer nieuws