Blotevoetenpad LosserHof
Nieuws

Blotevoetenpad LosserHof

17 september 2020  |  deel dit bericht

Afgelopen vrijdag 11 september is het Blotevoetenpad op de LosserHof geopend. De opening, door Tedje Tetter, was te volgen via de live-uitzending van Radio LoHo. Daarna is het Blotevoetenpad in gebruik genomen door de bewoners en velen hebben al een rondje over het pad gelopen. Op het Blotevoetenpad

kun je met blote voeten over heel veel verschillende items lopen. Maar ook voelen en ruiken! Materialen als cacaodoppen, stro, kiezelstenen, modder etc. zijn aanwezig. Vieze voeten kunnen na afloop gemakkelijk schoongemaakt worden met de spullen in de schoenenkast ter plaatse. Het Blotevoetenpad is een tijdelijk pad en zal tot ongeveer december blijven liggen. Het pad is voor iedereen vrij toegankelijk! Denk wel aan de algemene corona-maatregelen!

 

Het idee voor het Blotevoetenpad komt van Barry van boerderij de Wollewei. Het pad is tot stand gekomen door een leuke samenwerking van boerderij de Wollewei, het WorkHome en Recreatie. Ook heeft de Welkoop in Losser meerdere items gesponsord en heeft Tijhuis Totaalinrichting gezorgd voor twee picknicktafels. Het Blotevoetenpad ligt voor het gebouw de Bosrand, tegenover de ingang van het zwembad. We wensen iedereen veel plezier!

Blotevoetenpad LosserHof

meer nieuws