Blik op Werk Keurmerk wederom behaald
Nieuws

Blik op Werk Keurmerk wederom behaald

02 juli 2020  |  deel dit bericht

De Twentse Zorgcentra, locatie RuimBaan, voldoet aan alle normen die het Keurmerk ‘Blik op Werk’ stelt. Op basis daarvan is het Blik op Werk Keurmerk wederom toegekend. Blik op Werk heeft onze organisatie met ​4 sterren beoordeeld!

 

Alle organisaties die ervoor zorgen dat mensen weer maatschappelijk meedoen, betaald werk vinden, een eigen onderneming opstarten, van werk naar werk gaan, gezond aan het werk kunnen blijven en inburgeringscursussen volgen, komen in aanmerking voor het Keurmerk. Het Keurmerk Blik op Werk verschaft inzicht in de kwaliteit van de dienstverleners. Zij kunnen zich ermee onderscheiden en alle mensen die geïnteresseerd zijn in het afnemen van hun diensten laten zien dat zij kwaliteit leveren. Kortom: het is een Keurmerk voor de hele markt; eenduidig en overzichtelijk.

 

RuimBaan is begin 1995 ontstaan vanuit de dagactiviteitencentra van De Twentse Zorgcentra, regio Almelo e.o. Binnen de dagbestedingslocaties van De Twentse Zorgcentra werkten cliënten die meer wilden of konden dan hen in de reguliere dagactiviteitencentra werd aangeboden. Zij gingen via RuimBaan in het reguliere bedrijfsleven vrijwilligerswerk doen. Vanuit de vraag van deze cliënten bleek er behoefte aan om door te groeien naar betaalde arbeid.

 

De doelstelling van RuimBaan is: “Via het aanbieden van arbeidsplaatsen, betaald of onbetaald, aan mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, werken aan integratie en participatie in de maatschappij.”

Bekijk hier het Blik op Werk keurmerk.

meer nieuws

 
5 augustus 2020


19 mei 2020