Ook dit jaar wordt er aan alle cliënten van De Twentse Zorgcentra in de maanden juli en augustus weer een ‘Op volle toeren de zomer door’ zomerprogramma aangeboden, georganiseerd door team Recreatie. Wat gaat er zoal gebeuren? Lees hieronder verder voor meer informatie!

Buurtfeestjes voor alle woonlocaties

Noaberschap is een groot goed in Twente en dat vinden wij bij De Twentse Zorgcentra ook! Daarom gaan we dit jaar weer een aantal ‘buurtfeestjes’ organiseren om het Noaberschap extra te stimuleren. Tijdens de buurtfeestjes is er voor iedereen wat te eten en te drinken en er klink gezellige muziek. De buren én Tedje Tetter zijn er ook!

Uiteraard wordt er voor zitplaatsen gezorgd. Het enige wat jullie hoeven te doen, is in jullie agenda zetten dat jullie naar het buurtfeest gaan van 17.00 uur – 19.00 uur. Denk er wel even aan dat jullie dan geen eten bestellen voor deze dag!

De feestjes worden jullie aangeboden door De Twentse Zorgcentra. Er zijn dus geen kosten aan verbonden!

Data en tijden staan op de recreatiewebsite. LET OP: Bij slecht weer wordt het feestje verplaatst naar een andere datum.

 

Coole Softijskar

De softijskar gaat weer rondrijden! Laat je verrassen met een overheerlijk softijsje!

 

Vakantie-plek LosserHof en ‘t Bouwhuis

LET OP: VOORAF RESERVEREN!!

Zowel op de LosserHof als op ’t Bouwhuis wordt een vakantie-plek gecreëerd. Er komt een grote tent te staan. Hier kunnen bewoners lekker chillen, koffie drinken en spelletjes doen, etc. Maar het is ook mogelijk om een BBQ te houden, een kampvuur te maken of iets anders. In overleg met Recreatie zijn er diverse mogelijkheden. Ook is er een toilet aanwezig. Tussen 8 juli en 31 augustus is het mogelijk om de vakantie-plek te boeken. Stuur hiervoor een mail naar recreatie@detwentsezorgcentra.nl. De vakantie-plek wordt dan vanaf 10 uur ’s ochtends voor een hele dag gereserveerd.

 

Koetsentocht 't Bouwhuis

LET OP: VOORAF AANMELDEN!!

Op 20 augustus is de koetsentocht in samenwerking met De Koets’n Keerls en Menclub de Twentse Marke! De koetsen komen op de Brink om van daaruit een tochtje te maken. Er zijn 2 ritten: om 12.00 uur en om 13.30 uur. De activiteit is beperkt rolstoeltoegankelijk. Aanmelden via de recreatiewebsite.

 

Frisse Fruitkar regio Almelo

In de regio Almelo komt de fruitkar langs met smoothies en fruitspiesjes. De fruitkar gaat op 22 juli langs de buitenlocaties en staat op 11 augustus bij de ColckHof. Meer informatie vind je op de recreatiewebsite.

 

Luchtballonfestival 't Bouwhuis/LosserHof

Op 10 augustus ('t Bouwhuis) en 23 augustus (LosserHof) is het luchtballonfestival. Wil je een keer mee in een luchtballon? Meld je dan aan van tevoren. Meer informatie vind je op de recreatiewebsite

Vrijdagavondcafé's met verrassing

De vrijdagavondcafé's in juli en augustus hebben allemaal iets bijzonders. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een artiest, een schuimparty of een andere verrassing. Dus kom vooral langs!

Data vind je op de recreatiewebsite.

 

EMB-dagen

LET OP: VOORAF AANMELDEN!!

Voor de EMB'ers is er een mooi programma georganiseerd.

- Panfluitconcerten op 19 juli (LosserHof) en 20 juli ('t Bouwhuis). Per dag zijn er 4 concerten. Meer informatie via de recreatiewebsite.

 

-Theatervoorstelling 'Reis je mee' op 1 augustus ('t Bouwhuis), 2 augustus (LosserHof) en 3 augustus (Almelo). Meer informatie via de recreatiewebsite.

 

- Theatervoorstelling contactclown Suus op 22 augustus (Almelo), 23 augustus ('t Bouwhuis) en 26 augustus (LosserHof). Meer informatie via de recreatiewebsite.

 

Mega BBQ

LET OP: VOORAF AANMELDEN!!

 

Op 8 juli (LosserHof), 15 juli ('t Bouwhuis) en 24 augustus (ColckHof Almelo) zijn de Mega BBQ's voor cliënten, hun familie en alle medewerkers. Er is live-muziek en het vlees wordt ter plekke bereid tijdens de grootste BBQ's van Twente. Er is plek voor iedereen. Kom je ook? Aanmelden via de recreatiewebsite.

 

Workshop Congo's

LET OP: VOORAF AANMELDEN!!

Houd jij van lol maken en ben je muzikaal of vind je het gewoon geweldig om te trommelen? Meld je dan snel aan en geniet heerlijk van de workshop!

Op 6 juli (LosserHof), 7 juli ('t Bouwhuis) en 17 augustus (Almelo) zijn de workshops. Meer informatie via de recreatiewebsite.

 

Motorspektakel 't Bouwhuis/LosserHof

Op 1 juli ('t Bouwhuis) en 9 september (LosserHof) vindt het motorspektakel plaats. Zet een helm op en stap achterop de motor! Of rijdt mee in een bijzondere wagen op 4 wielen! Alle informatie vind je op de recreatiewebsite.

 

En verder:

- 7 juli Tour de Goal Almelo. Klik hier voor informatie.

- 14 juli Heraclesdag. Klik hier voor informatie en aanmelding.

- 13 augustus Boottocht Kampen. Klik hier voor informatie en aanmelding.

- 28 augustus concert Double2. Klik hier voor informatie.

 


Mochten er vragen zijn, dan kun je altijd contact opnemen met team Recreatie via recreatie@detwentsezorgcentra.nl.

Kijk ook op de website www.dtzcrecreatie.nl