Digitaal kaarsje aansteken

 

We kunnen niet altijd bij elkaar zijn in deze tijd. Steek een digitaal kaarsje aan om familie, vrienden of medewerkers te steunen, ze kracht toe te wensen, te laten weten dat je aan ze denkt, of als herdenking aan een dierbare die is overleden.

 

Je bericht is openbaar en blijft zichtbaar op de website voor iedereen.

 

Schrijf een bericht
Kies een kaarsje

Alle geplaatste kaarsjes

do 22 okt om 15:24

lieve truus en dorien dit kaarsje brand speciaal voor jullie,die het heel hard nodig hebben liefs klaas en jos

zo 4 okt om 21:36

Een kaarsje voor mijn overleden moeder

wo 30 sep om 09:59

Mijn hart gaat uit naar iedereen in de zorg.

di 15 sep om 23:25

Mijn naam is Juraini Ferary, woon bij een ander zorgorganisatie in Zuid-Holland en k wens jullie allemaal heel veel sterkte in deze bizzare tijd. Samen staan we sterk!

wo 19 aug om 11:32

de tijd we zwaaien naar elkaar vanachter het raam we praten honderd uit maar met een straat er tussen we komen niet nader tot elkaar want corona is daar we hebben een roerige tijd achter ons en soms lijkt het net wegen het is een ons maar we houden vol al kost het moeite en hier op de Losserhof vind ik het top want iedereen doet zijn best vol op

di 4 aug om 11:57

Een kaarsje voor iedereen die het nodig heeft. Groetjes, Renate

zo 2 aug om 18:46

Ik plaats een kaars voor al mijn nieuwe collega's en de cliŽnten van de woongroep Karel Doormanstraat 2a in Almelo omdat ze zo ontzettend lief zijn en dat ik me er zo ontzettend welkom en gewaardeerd voel. liefs en groetjes Charlot.

wo 29 jul om 17:38

Het is nu een vreemde tijd omdat er iets in de lucht zit waar je ziek van kan worden. het word een beetje donker om je heen en het is spannend ... Een lichtje maakt dat je je veiliger voelt. Daarom een lichtje voor iedereen . Laetha

vr 26 jun om 18:14

Respect voor alle medewerkers in de Zorgcentra en de bewoners waar zij voor zorgen. Dikke knuffel - Benno

vr 26 jun om 13:40

Ik steek een Kaarsje aan voor alle Clienten van Ons Element . En alle medewerkers van Ons Element. . Omdat ik jullie heel erg mis. Zwaantje.

di 9 jun om 11:26

Dit kaarsje geeft hopelijk weer een beetje warmte en licht en vertrouwen dat het allemaal weer goed komt.

ma 8 jun om 17:23

Ik steek een kaars aan voor de beleidsmakers. Ik hoop dat ze per cliŽnt gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn en vooral ook in overleg met de familie. Niet alleen maatregelen opleggen maar niet vergeten dat wij ook deskundigen zijn.

ma 8 jun om 15:35

ik steek een kaarsje aan voor wie het moelijk heeft in de corona tijd.

zo 7 jun om 14:07

Wij steken een kaarsje aan voor alle medewerkers die dag in en dag uit zorgen voor al de bewoners BEDANKT! BLIJF ALLEN GEZOND! Fam lok.

za 6 jun om 11:08

Voor alle cliŽnten en voor alle medewerkers in de zorg die toch zoveel goed werk verrichten.

vr 5 jun om 18:21

Hallo, ik steek speciaal een kaarsje aan voor alle cliŽnten en ouders/broers/zussen die hun kinderen/broer/zus moesten missen in deze verdrietige/onzekere periode! Het lichtje is ook voor de toekomst dat iedereen er kracht uithaalt van wat iedereen op zijn/haar manier heeft meegemaakt. Liefs Ellen

vr 5 jun om 16:28

Voor al de overleden mensen met corona of zieke mensen

vr 5 jun om 14:04

Ik steek een kaarsje aan voor mijn zoon Werner Bout. Mar ook voor alle bewoners en begeleiding van Rondweg 31. Hennie en Grietje Stuiven erg.

vr 5 jun om 13:55

voor bewoners en personeel in deze moeilijke tijd.

vr 5 jun om 13:41

Voor alle familieleden die de hele periode, hun eigen kind of broer of zus niet konden knuffelen of vast houden, eindelijk weer....Hopen dat het weer wordt, zoals het voorheen was.

vr 5 jun om 13:09

Voor al mijn collega's en bewoners van de TZC en voor mijn (stief)moeder die al maanden (gedwongen) alleen thuis zit. 😥

vr 5 jun om 13:00

Voor alle toppers die het nodig zijn. 😍

vr 5 jun om 12:45

Voor alle bewoners en medewerkers waar ik in mijn werk mee te maken heb.

vr 5 jun om 12:36

Ik plaats een kaarsje voor de bewoners en personeel van de groep van mijn zus . Ook speciaal voor Annemieke in voor haar onbegrepen tijd .

vr 5 jun om 12:23

Dit lichtje is voor iedereen die het nodig heeft. Medewerkers & Bewoners ! Ook ben ik ontzettend trots op mijn eigen team & bewoners die het zo ontzettend goed doen 💪🏽

vr 5 jun om 12:19

ik steek een kaarsje op voor al mijn collegas in deze moeilijke corona tijd

vr 5 jun om 12:16

Aan allen die het nodig hebben😘

wo 3 jun om 13:14

Samen sterk , een waar woord! Trots op iedereen in deze bizarre tijd!

di 2 jun om 12:42

Ik steek een kaarsje aan voor alle medewerkers die hun bewoners en collega's missen, omdat ze nu (veel langer dan eerst gedacht) op een andere groep moeten werken.

vr 29 mei om 09:42

Ik wil een kaars opsteken voor de mensen die worstelen met hun actuele situatie, thuis of op het werk. Hidde, ik denk in het bijzonder aan jou!