Digitaal kaarsje aansteken

 

We kunnen niet altijd bij elkaar zijn in deze tijd. Steek een digitaal kaarsje aan om familie, vrienden of medewerkers te steunen, ze kracht toe te wensen, te laten weten dat je aan ze denkt, of als herdenking aan een dierbare die is overleden.

 

Je bericht is openbaar en blijft zichtbaar op de website voor iedereen.

 

Schrijf een bericht
Kies een kaarsje

Alle geplaatste kaarsjes

do 21 okt om 09:21

Voor de Muhpit.

za 16 okt om 14:58

Voor Amy en Roy. Succes

di 28 sep om 12:09

Lilian, Heel veel succes met je operatie. Ik denk aan je. gr. Karin

ma 27 sep om 11:37

Xxx🍀

do 22 jul om 02:44

Voor me babyzoontje 👼 omdat ik zielsveel van je hou en je altijd bij me draagt met elke stap die ik zet. Je bent me glimlach en me traan liefst mama

za 17 jul om 13:36

Succes Bram met je examens

ma 5 jul om 08:54

Voor mijn meiden Amber en Floor, heel veel succes met jullie SE week

di 15 jun om 09:40

Voor Roos

za 1 mei om 20:23

Gwachte bouwhuis !wij denken aan jullie ! wij bidden bij GOD vader voor alle mensen die bij jullie op het bouwhuis zitten.Wij zullen ook graag weer naar de ontmoetingskerk heen willen.Ik wil mijn tweede lieve mama niet missen en daar was afgesproken,dat ik van mijn tweede mama rust zou krijgen. De dominee dient met mij contact op te nemen .Zonsstraat 60-4 7521HJ ENSCHEDE

wo 21 apr om 21:56

Voor Arendje en al zijn vrienden en verzorgers in 't Bouwhuis

wo 21 apr om 21:55

Voor Arendje en al zijn vrienden van het Bouwhuis

vr 16 apr om 18:00

Voor iedereen die het moeilijk heeft tijdens corona

ma 12 apr om 19:02

Lieve werkers van ď Ďt BouwhuisĒ Ik brand een kaarsje voor jullie, uit dankbaarheid voor de levensvreugde die jullie geven aan de bewoners. Speciaal nog voor allen van eikenlaan 17, zij weten ondanks de verscheidenheid van bewoners er een fijne sfeer te scheppen. Ook ďAnjaĒ, jou naam komt ook altijd voorbij, als ik mijn zus Bernadette spreek, evenals als haar vrijwillige fiets maatje Gerdine.

do 8 apr om 19:33

Voor iedereen die een beetje steun en licht kan gebruiken! Knuffel

zo 21 mrt om 14:39

Dit digitale kaarsje is voor alle mensen in de zorg die nu in deze tijd erg druk aan het zorgen zijn en dit al die tijd met zoveel liefde en passie blijven doen. Het is soms zwaar maar elke dag kunnen we weer op ze rekenen. Dat verdient heel veel respect en een digitaal steuntje in de rug! Ik wens iedereen heel veel kracht toe.

ma 22 feb om 20:44

Voor alle mensen die gestorven door de corona.Wij denken aan hun.De echte ware GOD vader dient ons en mij te zegenen Dat is de echte JEHOVAH VADER die elke gloof apceteerd en zelfs alle verjaardagen mag en aan alle goede feesten deel mag nemen en ook de gereformeerde kerk.Twee tegen overgestelde vaders ,die niet overeen komen en gevaarlijk zijn, hoeven we van hem niet tegehoorsamen , en is zelfs verboden.

za 26 dec om 17:22

voor iedereen. groetjes.

vr 18 dec om 11:49

Ik plaats een kaarsje voor alle medewerkers van die Twentse Zorgcentra die zo hard werken om alle cliŽnten toch een fijne dag te bezorgen. Ik werk zelf momenteel op het OCR op school dus en die zit nu dicht. Via de flex ga ik invallen op een woongroep. Vanmorgen heb ik daar kennis gemaakt en kreeg te horen dat het corona virus er gewoon " overheen gevlogen" is! Ineens was het er!! Alle bewoners zijn ziek geweest en de meeste medewerkers ook.... en ze zijn nog niet allemaal weer beter. Een van de bewoners is eraan gestorven. Morgen is de uitvaart. Ze konden zelfs geen afscheid nemen. Zoooo dat komt binnen!! Heel veel sterkte allemaal. Charlot.

di 15 dec om 20:09

voor ons allen van nellie

di 15 dec om 20:09

voor ons allen

za 12 dec om 13:40

Rust zucht lieve tante Riki. 🙏🏻Dion

za 12 dec om 13:31

Rust zacht Tante Riki. Martin Cilia en Kids

za 12 dec om 13:20

Rust zacht Tante Riki Je was er altijd zo trots op dat je mij hebt leren lopen........ Jan en Hannelore

za 12 dec om 12:24

Rust zacht Tante Riki. Wilfried en Uwe

do 19 nov om 21:12

Voor onze lieve collega, omdat we je zo missen!!! We denken aan jou en aan je gezin nu het extra moeilijk is in deze tijd en door deze kaars voor je aan te steken willen wij je onze warmte laten voelen. Heel veel liefs.

ma 2 nov om 17:42

Een kaarsje voor iedereen in de zorg die nu aan het zorgen is, ook in deze Coronatijd. Wat moet dit moeilijk voor jullie zijn. Niet alleen tijdens de eerste golf maar zeker ook nu in de tweede golf. Alle hulde voor jullie. Laetha

zo 1 nov om 20:38

Voor al mijn overleden familieleden Tonnie Meuleman

vr 30 okt om 08:20

voor eenzame ouderen in deze bijzondere tijd

ma 26 okt om 18:47

Voor. Iedereen. Die. Een. Kaarsje. Nodig. Heeft

ma 26 okt om 16:02

Voor iedereen die in deze donkere dagen een geliefde moet missen. Door corona, overlijden van een dierbare of simpelweg een niet te overbruggen afstand. Hopelijk brengt dit kaarsje een beetje licht in de duisternis.

do 22 okt om 15:24

lieve truus en dorien dit kaarsje brand speciaal voor jullie,die het heel hard nodig hebben liefs klaas en jos

zo 4 okt om 21:36

Een kaarsje voor mijn overleden moeder

wo 30 sep om 09:59

Mijn hart gaat uit naar iedereen in de zorg.

di 15 sep om 23:25

Mijn naam is Juraini Ferary, woon bij een ander zorgorganisatie in Zuid-Holland en k wens jullie allemaal heel veel sterkte in deze bizzare tijd. Samen staan we sterk!

wo 19 aug om 11:32

de tijd we zwaaien naar elkaar vanachter het raam we praten honderd uit maar met een straat er tussen we komen niet nader tot elkaar want corona is daar we hebben een roerige tijd achter ons en soms lijkt het net wegen het is een ons maar we houden vol al kost het moeite en hier op de Losserhof vind ik het top want iedereen doet zijn best vol op

di 4 aug om 11:57

Een kaarsje voor iedereen die het nodig heeft. Groetjes, Renate

zo 2 aug om 18:46

Ik plaats een kaars voor al mijn nieuwe collega's en de cliŽnten van de woongroep Karel Doormanstraat 2a in Almelo omdat ze zo ontzettend lief zijn en dat ik me er zo ontzettend welkom en gewaardeerd voel. liefs en groetjes Charlot.

wo 29 jul om 17:38

Het is nu een vreemde tijd omdat er iets in de lucht zit waar je ziek van kan worden. het word een beetje donker om je heen en het is spannend ... Een lichtje maakt dat je je veiliger voelt. Daarom een lichtje voor iedereen . Laetha

vr 26 jun om 18:14

Respect voor alle medewerkers in de Zorgcentra en de bewoners waar zij voor zorgen. Dikke knuffel - Benno

vr 26 jun om 13:40

Ik steek een Kaarsje aan voor alle Clienten van Ons Element . En alle medewerkers van Ons Element. . Omdat ik jullie heel erg mis. Zwaantje.

di 9 jun om 11:26

Dit kaarsje geeft hopelijk weer een beetje warmte en licht en vertrouwen dat het allemaal weer goed komt.

ma 8 jun om 17:23

Ik steek een kaars aan voor de beleidsmakers. Ik hoop dat ze per cliŽnt gaan bekijken wat de mogelijkheden zijn en vooral ook in overleg met de familie. Niet alleen maatregelen opleggen maar niet vergeten dat wij ook deskundigen zijn.

ma 8 jun om 15:35

ik steek een kaarsje aan voor wie het moelijk heeft in de corona tijd.

zo 7 jun om 14:07

Wij steken een kaarsje aan voor alle medewerkers die dag in en dag uit zorgen voor al de bewoners BEDANKT! BLIJF ALLEN GEZOND! Fam lok.

za 6 jun om 11:08

Voor alle cliŽnten en voor alle medewerkers in de zorg die toch zoveel goed werk verrichten.

vr 5 jun om 18:21

Hallo, ik steek speciaal een kaarsje aan voor alle cliŽnten en ouders/broers/zussen die hun kinderen/broer/zus moesten missen in deze verdrietige/onzekere periode! Het lichtje is ook voor de toekomst dat iedereen er kracht uithaalt van wat iedereen op zijn/haar manier heeft meegemaakt. Liefs Ellen

vr 5 jun om 16:28

Voor al de overleden mensen met corona of zieke mensen

vr 5 jun om 14:04

Ik steek een kaarsje aan voor mijn zoon Werner Bout. Mar ook voor alle bewoners en begeleiding van Rondweg 31. Hennie en Grietje Stuiven erg.

vr 5 jun om 13:55

voor bewoners en personeel in deze moeilijke tijd.

vr 5 jun om 13:41

Voor alle familieleden die de hele periode, hun eigen kind of broer of zus niet konden knuffelen of vast houden, eindelijk weer....Hopen dat het weer wordt, zoals het voorheen was.

vr 5 jun om 13:09

Voor al mijn collega's en bewoners van de TZC en voor mijn (stief)moeder die al maanden (gedwongen) alleen thuis zit. 😥

vr 5 jun om 13:00

Voor alle toppers die het nodig zijn. 😍

vr 5 jun om 12:45

Voor alle bewoners en medewerkers waar ik in mijn werk mee te maken heb.

vr 5 jun om 12:36

Ik plaats een kaarsje voor de bewoners en personeel van de groep van mijn zus . Ook speciaal voor Annemieke in voor haar onbegrepen tijd .

vr 5 jun om 12:23

Dit lichtje is voor iedereen die het nodig heeft. Medewerkers & Bewoners ! Ook ben ik ontzettend trots op mijn eigen team & bewoners die het zo ontzettend goed doen 💪🏽

vr 5 jun om 12:19

ik steek een kaarsje op voor al mijn collegas in deze moeilijke corona tijd

vr 5 jun om 12:16

Aan allen die het nodig hebben😘

wo 3 jun om 13:14

Samen sterk , een waar woord! Trots op iedereen in deze bizarre tijd!

di 2 jun om 12:42

Ik steek een kaarsje aan voor alle medewerkers die hun bewoners en collega's missen, omdat ze nu (veel langer dan eerst gedacht) op een andere groep moeten werken.

vr 29 mei om 09:42

Ik wil een kaars opsteken voor de mensen die worstelen met hun actuele situatie, thuis of op het werk. Hidde, ik denk in het bijzonder aan jou!