Coronavirus - stand van zaken 13 maart
Nieuws

Coronavirus - stand van zaken 13 maart

13 maart 2020  |  deel dit bericht

Let op! Deze informatie kan mogelijk verouderd zijn. Lees altijd het meest actuele bericht.

Gistermiddag zijn er door de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd tegen de verspreiding van het coronavirus. Uiteraard is hier binnen De Twentse Zorgcentra aandacht voor: wij volgen deze aangekondigde maatregelen.

 

Binnen De Twentse Zorgcentra worden alle bijeenkomsten voor medewerkers en cliënten afgelast. Ook overige activiteiten zoals de Open dag, van contact naar contract, kenniscafé, trainingen vanuit Leren en Ontwikkelen, kerkdiensten en activiteiten vanuit Recreatie worden afgelast. Alleen activiteiten die vanwege continuïteit van zorg doorgang moeten vinden en activiteiten op huiskamerniveau, kunnen doorgaan.

 

Daarnaast zijn onze restaurants vanaf zaterdag 14 maart gesloten voor bezoekers. Dit geldt ook voor de zwembaden op onze terreinen; deze zijn per direct gesloten voor bezoekers.

 

Alle maatregelen gelden tot 31 maart of indien nodig langer.

 

Wij hanteren voor onze maatregelen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. Ook hebben we een emailadres opengesteld waar vragen gesteld kunnen worden: corona@detwentsezorgcentra.nl.

Mocht er in uw eigen omgeving sprake zijn van een (vermoeden van) besmetting met het coronavirus, dan vragen wij u dit te melden via 088 – 430 4301.

 

Als er verdere ontwikkelingen zijn, dan houden we u uiteraard op de hoogte.

meer nieuws

 
20 januari 2020


18 januari 2020