Pop-up store 'de winkel' in Oldenzaal
Nieuws

Pop-up store 'de winkel' in Oldenzaal

16 januari 2020  |  deel dit bericht

Een mooi samenwerkingsinitiatief van De Twentse Zorgcentra en Aveleijn

Sinds begin januari is het centrum van Oldenzaal een prachtige winkel rijker. De Twentse Zorgcentra en Aveleijn hebben de handen ineen geslagen en gezamenlijk een pop-up store geopend: ‘de winkel’ is geopend tot half maart 2020. Bij beide organisaties is veel creatief talent aanwezig en dat laten zij graag zien!

 

Pop-up store ‘de winkel’ is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag (en koopzondagen) van 11.00-17.00 uur en is gevestigd aan de Deurningerstraat 10. In de winkel worden diverse originele, kunst- en cadeauartikelen verkocht die gemaakt zijn door de cliënten van Aveleijn en De Twentse Zorgcentra. Het betreft hier o.a. producten van de GildeHof uit Losser, de Kubiek uit Rijssen, Artdesch uit Almelo, Bos & tuin en manege Boerskotten, de Marke dagbesteding en dagbesteding Oldenzaal Mariahof.

 

Ook de schilderijen uit de kunstuitleen van De Twentse Zorgcentra zijn in de winkel te bewonderen en te koop of te huur. Daarnaast verzorgen beide instanties in ‘de winkel’ een proeverij van diverse koekjes en cakes. De welbekende appeltaarten en andere lekkernijen van Aveleijn worden vervolgens op bestelling gebakken en kunnen in de winkel weer worden afgehaald. De proeverij en de bakproducten op bestelling van Aveleijn worden verzorgd door dagbesteding Mariahof.

De producten van De Twentse Zorgcentra kunnen via de website van TafeltjeVier uit Enschede (www.TafeltjeVier.nl) en HeerlijkHappy uit Almelo (www.HeerlijkHappy.nl) worden besteld.

 

Kom ook eens kijken in onze unieke pop-up store ‘de winkel’. Het is beslist een bezoek waard!

meer nieuws

 
20 januari 2020


18 januari 2020