Campagne Flexplein
Nieuws

Campagne Flexplein

19 december 2019  |  deel dit bericht

Kunnen wij je lekker maken voor…vakantiewerk bij De Twentse Zorgcentra??

Ook al is het nog midden in de winter; De Twentse Zorgcentra is al druk bezig met de voorbereidingen voor de zomer. Het is steeds lastiger om goede vakantiekrachten te vinden voor de ondersteuning in de zomerperiode. Daarom gaat De Twentse Zorgcentra op een nieuwe manier vakantiekrachten werven en voorbereiden op de zomerperiode.

 

Vrijdagmiddag 20 december tussen 15.00 en 17.00 uur staat een afvaardiging van het Flexplein van De Twentse Zorgcentra op de Oude Markt in Enschede. In groen gekleurde hoody’s lopen medewerkers rond om lolly’s uit te delen en een praatje te maken over het werken bij de grootste aanbieder van zorg- en dienstverlening aan mensen met een verstandelijke beperking in Twente.

 

Er wordt gezocht naar enthousiaste nieuwe medewerkers die een (bijna) afgeronde zorggerelateerde of agogische opleiding hebben op minimaal niveau 3. In overleg is veel mogelijk. Flexibel werken via het Flexplein, doorstromen naar een vaste groep, een urencontract tussen de 6 en 36 uur of een contract voor onbepaalde tijd!

 

Nieuwe vakantiekrachten worden, voordat ze daadwerkelijk aan de slag gaan, tijdens een ‘boost-camp’ in het voorjaar klaargestoomd voor het werk. Tijdens deze door De Twentse Zorgcentra betaalde periode worden leuke activiteiten georganiseerd om vakantiekrachten kennis te laten maken met de organisatie en de cliënten. Ook worden leuke prijzen zoals kaartjes voor festivals en andere evenementen weggegeven aan deze nieuwe medewerkers van De Twentse Zorgcentra.

 

Vrijdagmiddag 20 december geen tijd voor een praatje en een lolly, maar wel geïnteresseerd in een toffe baan? Neem dan contact op met het Flexplein via flexplein@detwentsezorgcentra.nl.

 

Hopelijk worden er veel mensen lekker gemaakt voor een contract bij De Twentse Zorgcentra!

 

NB. Dit bericht staat ook in de Tubantia van 19-12-2019. Klik hier om het te lezen.

meer nieuws

 
20 januari 2020


18 januari 2020


19 december 2019


18 december 2019


17 december 2019


6 december 2019


29 november 2019