Veel belangstelling voor opening TafeltjeVier
Nieuws

Veel belangstelling voor opening TafeltjeVier

20 november 2019  |  deel dit bericht

Het was afgelopen zaterdag een drukte van belang op ’t Bouwhuis vanwege de officiële opening van TafeltjeVier. Mede dankzij berichten in de Tubantia en een live-radio-interview op Twente FM kwamen er veel mensen een kijkje nemen. Anneke Morsink, regiomanager Enschede, had de eer om samen met de deelnemers van TafeltjeVier de officiële openingshandeling te verrichten.

 

Na een druk op de knop regende de confetti vanaf het dak over de hoofden van de aanwezigen. Vervolgens bood Stichting Fonds een cheque aan met een mooi bedrag en zong de afdeling Muziek het openingslied. Aansluitend kon iedereen binnen het prachtige resultaat van de verbouwing bewonderen.

 

Alle gebruikers van de multifunctionele ruimte presenteerden zich: Recreatie, BoomTV, de Speel-O-Theek, Muziek, de Instuif en het pastoraat. Door de versiering en vrolijke muziek was het een feestelijk geheel. Ruim 250 belangstellenden hebben genoten van de zelfgemaakte baksels uit de bakkerij van TafeltjeVier. Meer info over TafeltjeVier.

 

De officiële opening was een mooie afsluiting van fase 1 van de verbouwing van het dagbestedingscentrum van De Twentse Zorgcentra op ’t Bouwhuis. De verbouwing, waarmee in maart van dit jaar werd gestart, is gefaseerd om de overlast voor cliënten zoveel mogelijk te minimaliseren. Eind januari staat de oplevering van fase 2 van de verbouwing gepland. In deze ruimtes zullen 8 dagbestedingsgroepen, verdeeld in 2 teams, hun intrek nemen. De werkzaamheden die horen bij fase 3 gaan starten in maart 2020. In deze fase worden de ruimtes aan de achterzijde van het gebouw aangepakt.

Opening TafeltjeVier

meer nieuws

 
20 januari 2020


18 januari 2020


19 december 2019


18 december 2019


17 december 2019


6 december 2019


29 november 2019


6 november 2019