Artdesch exposeert in ZGT
Nieuws

Artdesch exposeert in ZGT

30 september 2019  |  deel dit bericht

Van 1 oktober t/m 1 december is er in het ZGT aan de Zilvermeeuw 1 in Almelo een expositie van schilderijen, gemaakt door deelnemers die werkzaam zijn op de kunstwerkplaats van Artdesch. De werken van Mirjam Schuddebeurs, Miep Schothuis, Shun Yie Cheung, Harriët van Laar, Eddy Tijink en Maurice Grobben hangen in de beneden gangen van het ziekenhuis om bekeken te worden. Exposeren in het ZGT was met name een grote wens van Mirjam. Omdat het ZGT en Artdesch praktisch buren zijn, was het contact snel gelegd. Met als resultaat een prachtige expositie!

 

In de werkplaatsen van Artdesch werken mensen met een verstandelijke beperking en/of grote afstand tot de arbeidsmarkt. De locatie is kleinschalig en de sfeer is gemoedelijk. De nadruk ligt op het maken van kunst en kunstzinnige producten. In de verschillende werkplaatsen is een divers aanbod van creatieve en kunstzinnige technieken. Ook is er bij Artdesch een kunstuitleen en cadeauwinkel aanwezig; eigen werk wordt hier verhuurd en verkocht.

 

Artdesch is open van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 15.30 uur en zit aan de Leemhorst 14 in Almelo. Meer informatie over Artdesch staat op www.artdesch.nl

Schilderijen:

meer nieuws

 
6 december 2019


29 november 2019


6 november 2019


18 oktober 2019


28 september 2019


18 september 2019