GildeHof bestaat 25 jaar!
Nieuws

GildeHof bestaat 25 jaar!

30 augustus 2019  |  deel dit bericht

UPDATE 17-9-2019:

In de Tubantia heeft een mooi artikel gestaan over het jubileum. Lees het hier.

---------------------------------------------------

In september bestaat de GildeHof, Cadeauwinkel & Kunstuitleen, alweer 25 jaar. Reden genoeg om de maand september uit te roepen tot feestmaand! Met heel veel plezier etaleert en verkoopt de GildeHof de mooie kunst- en cadeauartikelen die in de diverse ateliers op de LosserHof gemaakt worden.

 

In de feestmaand gelden de volgende acties:
- voor €25,00 kan er een schilderij gehuurd worden voor een jaar (normaal €37,50 per jaar)
- bij aankoop van een schilderij €25,00 korting op de verkoopprijs
- bij besteding van €25,00 of meer een gratis kalender


Kijk voor meer informatie op www.gildehoflosserhof.nl en kom vooral langs!

 

In 1994 is de GildeHof gestart in een leegstaand winkelpand aan de Kosterstraat in Losser. Het was op dat moment de tijd om de vleugels uit te slaan en te laten zien welke producten op de LosserHof gemaakt werden. Aanvankelijk bestond de collectie uit kaartjes, kaarsen, sleutelhangers en keramiek, aangevuld met artikelen die ingekocht werden op de beurs. Er werkten 8 cliënten en de reis naar Losser ging met het openbaar vervoer, een hele onderneming.

 

Na enkele jaren werd het pand gesloopt en verhuisde de GildeHof tijdelijk naar de Houtbouw op de LosserHof. In 1999 werd de kapschuur bij Kinderboerderij de Wollewei verbouwd tot Cadeauwinkel GildeHof. Op een prachtige locatie konden alle producten verkocht worden. Na verloop van tijd kwam de Kunstuitleen er bij in.

 

Momenteel werkt er een team van 7 cliënten in de GildeHof. Met heel veel plezier etaleert en verkoopt de GildeHof de mooie kunst- en cadeauartikelen die in de diverse ateliers op de LosserHof gemaakt worden. Deze locatie beschikt o.a. over een Kaarsenmakerij, een Papierschepperij, een Wijn- en Inmakerij en een Keramiek-, Textiel- en Teken en Schilderatelier. Inmiddels is de GildeHof landelijk bekend vanwege de mooie en originele cadeaus en kunst én doen kunstenaars mee met exposities en prijsvragen waaronder de Special Award en de ART BRUT BIENNALE (in Hengelo).

 

De GildeHof is geopend van maandag t/m vrijdag van 13.30 uur tot 16.00 uur.

 

meer nieuws

 
6 november 2019


18 oktober 2019


28 september 2019


18 september 2019